GIGI

Tickle Your Fancy

Gigi on ollut viime aikoina kaikkien huulilla. Syynä tähän on mallisto, joka tuskin on yhdeltäkään, muotimaailmaa vähääkään seuraavalta jäänyt huomaamatta. Gigi Hadidin ja Tommy Hilfigerin yhteistyömallisto rantautui vastikää kauppoihin, mutta me päästiin pienellä bloggaajaporukalla valitsemaan omia suosikkejamme jo hieman ennakkoon! 

Valkoinen tekoturkki, kipparilakki ja todella, todella lupaavilta vaikuttavat nahkahousut olivat ne mitä näin kun mallistoa ensi kertaa selasin. Takki osoittautui ihanaksi myös päällä, samoin lakki. Ja mitä nahkahousuihin tulee, nämä istuivat siis jokaiselle mimmille ihan täydellisesti?! Yhdistin lookkiin vielä valkoiset slip-onit ja raitapoolon.

Malliston monipuolisuus tulee hyvin esiin kun katselee näitä yhteiskuvia: jotain sporttista, jotain hippimäistä, jotain armeijahenkistä ja jotain klassista Tommya. Jokaiselle jotakin!

clothes and shoes Tommy x Gigi

 

// Tommy x Gigi collection is here! We had an opportunity to choose our favorite pieces from the brand new collection. So excited! The first thing I noticed was the hat, the faux fur and these gorgeous leather pants, which all fit perfectly! Really, really love this outfit, and the pictures too! Thank you Janita <3

 

Pictures: Janita Autio

xx Sara

Kommentit

mariiy (Ei varmistettu)

Mun oli pakko viikonloppuna ostaa tuo tekoturkistakki stokkalta, niiiin täydellinen!

saratickle
Tickle Your Fancy

!!!! <3

Ellu R

Ääh kaikilla niin ihania vaatteita päällä! Noista kaikista viidestä sun asukokonaisuus on kuitenkin lempparein, sellanen, minkä voisin kuvitella itekin vetäväni päälle. Jos yks pala asusta pitäis valita, niin noi nahkahousut alko nyt kuumottelee ihan liikaa.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Niiden on syytäkin kuumotella, ihanat!!!! :D

Kiitos tuhannesti sinulle <3

Kommentoi