GIRLS NIGHT OUT

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Somersby

 

Ai jestas mun teki mieli laittaa otsikkoon pelkkä naurunaama :D Sen verran hyvälle tuulelle nämä kuvat, ja etenkin nuo viimeiset, minut saivat. Illanvietot kera ystävien, jotka ovat tunteneet sinut ala-asteelta asti ovat ehdottomasti siisteimpiä juttuja mitä tiedän. Saa luvan kanssa jauhaa niitä teiniajan juttuja ilman, että kukaan tuntee olonsa ulkopuoliseksi (tai tuomitsee, haha).

Kaiken maailman kommelluksia tässä elämässä on porukalla koettu. Milloin oltu telttailemassa ukkosmyrskyssä, milloin kuokittu yökerhon allasbileisiin, milloin järkätty hautajaiset Salkkareiden Aarolle, milloin lähdetty lavatansseihin, millon kuvattu dokumenttiparodia Meedio-sarjasta ja milloin lähdetty kalalippiksissä + vyölaukuissa terassille. Nyt pitää ehdottomasti ryhdistäytyä ja alkaa harrastamaan lisää tällaisia! :D

Varattiin melko extempore pari hotellihuonetta keskustasta ja kokoonnuttiin tutulla tyttöporukalla. Vanhojen muistelemisten lisäksi katsottiin lätkää, hypittiin House of Painin Jump Around biisin tahtiin sängyllä (kyllä), käytiin dinnerillä ja tanssittiin selät hiestä märkinä aamuun asti. Aivan mahtava ilta, kiitos tytöt ja Somersby! 

 

xx Sara