GOLDEN HEELS

Tickle Your Fancy

coat Weekday / knit Filippa K* / pants Gina Tricot* / shoes Zara / sunglasses Ray Ban

Sen kerran kun mulla on korkoa kengissä, joudutaan totta kai talsimaan loskassa ja jäässä 2km. Jalkojen kastuminen + kaatumisen pelko on muuten yllättävän epämiellyttävä yhdistelmä :D Vaikka nämä kengät kuuluvat jossain määrin niihin korollisiin "mukavat jalassa" -kenkiin, niin apua: jäiset alamäet!?!? Kuinka te ympäri vuoden koroilla talsijat oikein selviätte??

Ps. Heräsin just 20 minuuttia sitten sohvalta. Ilmeisesti nukahtanut tähän illalla jossain Poliisien kotihälytyksen ja Greyn Anatomian välimaastossa ja nukkunut ilmeisesti sitten ihan aamuun asti…

T. Sara

Kommentit

Salla (Ei varmistettu) http://happy-heels.blogspot.fi/

Oijoi mitkä korot! <3 Ja hei, muakin kiinnostaa kuulla vastaus tuohon kysymykseen: mikä on korkkarimimmien pystyssä pysymisen salaisuus talvella? Kun itse on nastakengätkin jalassa aina turvallaan...

Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

haha turvallaan, niin tuttua! Joo salaisuuksia jakoon plz!

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Ympärivuotisena korkkari-nilkkuri-muijana voin kertoa että siihen tottuuu! :D Alamäissä pitää vaan hidastaa menoa.. Baby steps - kirjaimellisesti, hahaa ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Entä sitten kun poikaystävä painaa kokoajan 15 metriä edellä ja huutaa, että vauhtia ja kävele reippaammin!!! :D

Salla (Ei varmistettu)

Tosi vähän tulee itse käveltyä korkokengät jalassa mutta kaksi niksiä olen oppinut liukkaisiin keleihin: piikkikorot toimii jääpiikkeinä ja suutarilta uudet liukumattomat pohjat!

Kommentoi