GOLF SEASON START

Tickle Your Fancy

Viikonlopun US Mastersit tartuttivat golfkipinän ensin poikaystävääni ja vähän ajan päästä into (tai osa siitä) siirtyi myös minuun. Ensin raahattiin puttausmatto häkkivarastosta sisälle ja seuraavaksi oltiinkin jo rangella.

Oli aika fiilis tulla näihin maisemiin, varsinkin kun keli oli tämä. Vuoden ekat lyönnit tai pikemminkin lyöntiyritykset ovat aina yhtä pelottavia :D Sähläyksen määrältä ei käytännössä voi välttyä huhtikuisella rangella. Homma toimi tällä kertaa kuitenkin yllättävänkin hyvin. Kausi on nyt startattu, tästä se lähtee! :)

 

 

I was quite sure that the first swings of the season would only make me angry but I was wrong! We did good. Can't wait to get back and actually play! The golf season is officially on!   2 DAYS LEFT! Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy  

 

T. Sara

Kommentit

Janette (Ei varmistettu)

En oo ikinä kokeillut kuin mini golffia, joten ois aika kiva testata joskus golffia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei muuta kun tuumasta toimeen! :)

Emmi (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Oi, golfia! <3 Hankin green cardin pari vuotta sitten, mutta viime kesän pelailut jäivät melkein nollaan. Olisi kiva kuulla enemmänkin tästä harrastuksestasi, jos vaikka saisi samalla sen oman golf-kipinän taas syttymään! :) Hankala laji, ainakin oma kärsivällisyyteni on aina koetuksella :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Haaa! Mun stoori on noin 100% sama kuin sun :D 2v sitten hommasin green cardin ja kaks kesää on mennyt par 3-harjoittelukentillä ja rangella. Ihan rehellisesti mua pelottaa aivan jäätävästi mennä "oikeille kentille". Lyöntien taso on välillä sitä, että lähinnä pelkään satuttavani kanssapelaajia :D Mutta eipä tässä, homma alkaa nyt pikkuhiljaa luistaa kun jaksaa vaan keskittyä. Kai se pitää vaan astua rohkeesti mukavuusalueelta ja mennä eteenpäin! Tsemppiä lajin parissa, lupaan ainakin yrittää tartuttaa tätä intoa sinuunkin! ;)

Kommentoi