GOOD TIMES

Tickle Your Fancy

HYMY! Sitä ei näistä kuvista puutu. Sen verran tullut viikonloppuna hymyiltyä, että ihan poskipäitä pakottaa, ihan oikeasti! Wihiii, I love my girls!!

Kittaan parhaillaan aamun kolmatta kahvikuppia ja mietin mitähän ihmettä pakkaan mukaan Tukholman muotiviikoille. Kohta mennään, jengikin melkein sama! :D

Mahtavaa viikon alkua!

Thank you Blockfest! Once again, we had a blast! Next two days we're gonna spend in Stockholm. I have to be at the airport in two hours and I haven't even packed yet (typical me). Fashion week, here we come!

Pictures: Me and Janni

xx Sara

Kommentit

Sonja Säde

Mistä toi ihana musta hapsuhelmainen mekko on??

saratickle
Tickle Your Fancy

Nellyltä! :)

Rain lover

Ei vitsi, kuinka kivoja kuvia! Niistä välittyy ihanan rento ja hilpeä fiilis. Sun hymy on vaan niin luonnollisen nätti. :)

 

http://www.lily.fi/blogit/rain-lover

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos!! :)

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Ihania kuvia :D varmaan ollut todella hauskaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

jihuu! Oli kyllä!! :)

Keisarinna (Ei varmistettu)

Heippa!

Nyt vihdoin kommentoin tästä aiheesta, kun aiheena kerran on hymy. Tykkään blogistasi todella paljon, vaikka siinä onkin paljon muotijuttuja, jotka minua eivät kiinnosta. Tähän liittyy läheisesti blogisi asukuvat, joita en voi sietää, koska niissä ilmeesi ovat luonnottomia. Minulle onkin muodostunut jonkinlainen epätykkäys (viha on liian voimas sana tässä yhteydessä) / rakkaus -suhde blogiisi: tykkään kaikesta muusta äärettömän paljon blogissasi paitsi asukuvista. Ymmärrän kyllä, että asukuvissa haetaan tietynlaista tyyliä sillä, että niissä ei hymyillä. Tämä nyt on vain minun mielipide asiasta, ja jatkossakin aion lukea blogiasi. Toivottavasti et ymmärrä palautettani väärin: tarkoitus on vain sanoa, että sinulla on maailman kaunein luonnollinen hymy, jonka toivoisi näkyvän asukuvissa useammin! :) Aurinkoista loppukesän jatkoa ja kiitokset vielä mahtavasta blogista!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos paljon palautteesta ja kommentistasi! Ymmärrän pointin, tosiaankin. Itse kyllästyin jossain vaiheessa jatkuvaan hymyilyyn, jolloin asukuvat näyttivät aina samalta. Sain kai yliannostuksen hymyilykuvista ja lopetin ne seinään. Nykyään fiilis on jo toinen. Välillä on kiva ottaa hymyilyasukuviakin, mutta toisinaan joihinkin asuihin sopii neutraalimpi lärvi (:D).

Mahtavaa loppukesää, pidän huomautuksesi mielessä :) <3

Kommentoi