GOTTA LOVE IT

Tickle Your Fancy

Toi keli, vapaapäivä ja aamun crossfit treeni -täydellinen fiilis!! Kuvattiin muuten videot noista treenin liikkeistä, pistän ne joku päivä tänne! :)

Nyt keskustaan lounaalle! Ihanaa päivää teille murut, haleja! :)

T.Sara

Kommentit

Tiia (Ei varmistettu)

Jejeeei! Voiku oisin kans päässy lounaallee!!

Tiia (Ei varmistettu)

Jejeeei! Voiku oisin kans päässy lounaallee!!

Jo (Ei varmistettu)

Mä pääsin koulusta aikasemmin tänään ja lähin sitten fiilistelemään säätä lenkille ja nyt kuuntelen parvekkeella musaa mm. tota coldplaytä. :)

Fanni (Ei varmistettu)

Kivoja kuviaaa ja kiitos musa vinkisti!;)

http://fannieriikka.blogspot.com

tiiiia (Ei varmistettu)

voi vautsi vau noita sun reisii ja peppuu.... ! ne on oikeesti just niin hyvän näköiset ku vaan voi olla ;) noita kyllä kelpaa näytellä shortsi- ja hamekeleillä ! muutenki niin ihanan keväisii ja pirteit kuvii :)

Kelmi (Ei varmistettu)

Hei kuvatkaas ehtiessänne se Tiian käsispesiaalikin mistä se puhu Vapianossa, jäi kiinnostamaan :D

Mindi (Ei varmistettu)

Eka kerta kun kommentoin vaik oon lukenu sun blogia iät ajat. Sulla on vaan ihan käsittämättömän upee kroppa mistä sietää kyllä olla ylpeä! näytät joka suunnasta niin hyvältä! Inspiroit nua itseenikin kuntoilemaan vaan tolla pelkällä kropalla. Ei muuta! Hyvää aurinkoista päivänjatkoa:)

Henna (Ei varmistettu)

pakko itekki yhtyy noihin pepun ylistyskommentteihin :D oon ruuminrakenteelt aika samankokone ku sieki, eli aika laiha ja pieni. oon aina aatellu et tuun olemaa aina tämmönen rimpula käsivarsilta ja ettei tää peppu tästä mihinkä muutu. mut sen jälkee ku katoin ton get strong-postauksen kuvat ni kyllä mieli muuttu :D ekaa kertaa sain KUNNON motivaation treenaamisee, kiitos sinun <3

iiia (Ei varmistettu)

no kylläpä nyt oikeen urakalla sitellään tuota takapuolta :D

Sita (Ei varmistettu)

Sinä ja sun kroppa!!

ellen (Ei varmistettu)

Sulla on tosi hyvä kroppa, joka tosin ei pääse oikeuksiinsa ku bikineissä tai urheiluvermeissä, möh :(! Enemmän vartalonmyötäsiä vaatteita :D!

liisa (Ei varmistettu)

mää rakastan näitä tälläisiä sporttipostauksia! lisää lisää :)

http://liisamarian.blogspot.com/

chloe (Ei varmistettu)

Mistä noita get strong -postauksessa näkyviä tummanharmaita niken treenihousuja voisi löytää?

Ines (Ei varmistettu)

Hei haluisin kans testata tota Cross Fitiä, onko hyvä treeni sun mielestä? :) Kovasti sitä on ainaki kehuttu!

p.s. looking good!

http://myrunwayoflife.blogspot.com

Ala (Ei varmistettu)

your blog is really great! ;D

kipsu (Ei varmistettu)

sun kroppa = täydellinen <3

??? (Ei varmistettu)

AaAAAAAAaaAAHH mikä kuvasarja :DDDDD mikäs täs levitoides

http://ewcliches.blogspot.com

Saara (Ei varmistettu)

Mä arvostan sua niin maan prkleesti ku levität täällä kunnon treenin sanomaa, etkä käy jossain zumbadumba tunneilla heilumassa.

Kiljun aina kun nään ämmän joka tulee pumppii heiluu kahen kilon painoilla, yhtä hyvin olis voinu jäädä himaa. Mutta sä täällä todistat joka viikko et vaikka vetää ihan överitreenejä överipainoilla ni susta ei tuu mikää nintendoniskapodari vaan mieletön seksipommi!! :) Kiitokset siis ja hyvää kesän alkua !

Qwerty (Ei varmistettu)

Kaikki ei jaksa tehdä kuin niillä kahden kilon painoilla vaikka kuinka haluais, ei se tee kenestäkään yhtään sen huonompaa.

minä (Ei varmistettu)

Saaralle ei ehkä myöskään tullut mieleen että joku on vasta aloittanut eikä rupee heti riuhtomaan isoilla painoilla.

L (Ei varmistettu)

Täytyy sanoo että näytät nykyään ihan mielettömän paljon paremmalta kun et oo enää niin kuiva ja riutunu. Itekkin oon joskus juossu itteni pieneks ja ruipeloksi, mut sitten tajusin että vähän pitää olla lihasta. Toi vaan pukee sua, jatka samaan malliin!

JustAGirl (Ei varmistettu)

Niin ku monet muutki on kommentoinu ni sä oot oikeesti loistavassa kunnossa ja oikeesti kuka tahansa haluis näyttää just sulta! Sä oot kuitenki hyvä esimerkki siitä,et sä oot tollane terveellisen vartalokuvan puolella,etkä siinä, et sä olisit semmone riutunu kuihtunut todella laiha, ihan ku jotkut mallit vaa sul on tollasia urheilullisia muotoja, mikä on huomattavasti parempi vaihtoehto ! Ainakin musta se näyttää paremmalta ja sitä paitsi se on terveellisempää niin. Mä oon aina taistellu itseni kanssa, oman painoni kanssa. Tuntuu,että se ei oo niin helppoa mulle,ku toisilla on puoliks se geeneissä,ettei liho niin paljon. Mun kaveri syö vaikka mitä roskaa ja se ei koskaan liho, syö jopa enemmän kun minä ja silti mä näytän tältä.
Nyt mua on vaivannu pitkittyny flunssakin,enkä oo uskaltanu aloittaa sen takii lenkkeilyä, ku haluaisin tervehtyä ensin tästä.

Jollain tavalla mä tahdon uskoa,että mullakin on mahdollisuuksia,vaikka en mä nyt oo mikään sairaalloisen ylipainoinen, mutta silti parannettavaa olisi jos on aina ollut hiukan enemmän pyöreä kuin hoikka. Jollain tavalla näitä lukiessa tulee sellainen olo,että miksi mä en muuttaisi elämäni suuntaa. Kai mä sitten vaan pelkään,et se on niin hidas prosessi ja sitten mä luovutan taas.

Mä halusin vaan kertoo,että ihailen tota sun urheilullista olemusta ja jonain päivänä mä toivon,että mäkin voin olla ylpeä siitä,että mä pystyin siihen. Koska uskon,että se on sen arvoista. Oot ykkönen ! Ja kiitos mahtavasta blogista !

sara.tickle (Ei varmistettu)

Hei ihan mahtavia kommentteja, mä todella tietoisesti oon halunnukki saada lihasta ja kiva että se näkyy :) Miksi näyttää semmoselta tikulta jonka ruumiinrakenteesta ei liikunta näy jos on mahdollisuus näyttää myös sporttiselta?

JustAGirl, mä suunnilleen luin tätä tippa linssissä! Aivan ihana kommentti. Tunnistin tässä jotain samaa ku itssäni, tai mitä mä oon aikoinaan kelannu. Asenne ratkasee ja luota ittees! Mä oon ihan varma että pystyt siihen. Unohda se riutunu kroppa ja syömättömyys ja vaihda se kunnon urheiluun ja palautusjuomiin. Voin luvata että sun olo on miljoona kertaa parempi! Näin kävi mulle :) Tsemppiä!

-Sara

Jennyn (Ei varmistettu)

Siis millä ihmeen liikkeillä saa tollasen takapuolen ja reidet?? Sano PLIIIIS että oot jo tehny jonkun postauksen noista, tai että sellanen on ees tekeillä? :D

barbiegames (Ei varmistettu)

Helpful information provided I’m very delighted to see this post..many thanks for presenting all of us great information.Great walk-through. I appreciate this kind of write-up.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html
http://www.dressupgames8.com/flashgames/wedding-dress-up/

Kommentoi