Grandpa jumper & cowboy hat

Tickle Your Fancy

Asu: länkkäri, ilma: ei niinkään. Luovana ihmisenä feidasin meidän ainoan ja rikkinäisen sateenvarjon (joka on kirkuvan vihree ja sinne mahtuu alle ehkä seitsemän henkinen perhe ja se on muuten jääny joltain kaverilta meille? Saa tulla hakemaan ken tunnistaa omakseen :D) ja vedinkin päähän isoimman hatun minkä omistan. 

Kävi klassiset. Kun veti tiukkahihaisen nahkatakin, pappavillapaita lyheni 10cm :D Mun kohdallahan tän tietysti tajuaa vasta keskustassa, metron ovien heijastuksesta... Nooh menköön nyt tälläkertaa sitten.

Ps. Housuttomuus selkeesti ahdisti ja päädyin ostamaan Bik Bokista, Ainolta uudet sairaan makeet farkut! Kai se on sama onko ne jalassa vai muovikassissa laukun sisällä, sillä housujen oston jälkeen ahdistus hävisi heti :D

hattu H&M/The new icons, villapaita H&M, liivi Gina Tricot, nahkatakki H&M, bootsit Bianco, laukku Pull&Bear, sormukset Glitter, kello Daniel Wellington

 

T.Sara

Kommentit

ninskuuuu (Ei varmistettu)

Mielettömän kiva asu, tommonen villapaita ois täydellinen :)

ninskuuuu (Ei varmistettu)

Mielettömän kiva asu, tommonen villapaita ois täydellinen :)

sousouu (Ei varmistettu)

etuhiukset sopii sulle kyllä ihan tajuttoman hyvin!! itse just kamppailen, että leikatakko vai ei.. ne ei sovi mulle yhtään, mutta toisaalta taas vaihtelu virkistää ja ehkä ne nyt taas parin vuoden jälkeen sopiskin.. kokeilemallahan se selviäis:D

IidaN (Ei varmistettu)

Olipas tosi kiva asu :)

inmymind-iida.blogspot.fi

Lelluu (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, inspiroiduin paljon, vaikka tää oliki yksinkertanen. Multa vaan ei löydy tollasta villapaitaa, aika se täydelliseltä näyttää. :)

Kkatya (Ei varmistettu)

Ompa kyllä kiva asu! Jotenki muhun iskee näköjään kaikissa blogeissa aina nää yksinkertaisimmat asut. :D Se on vaan niin siistiä, jos joku saa simppelin asun näyttään ihan mielettömän makeelta! :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Voi kiitti! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

samoja ajatuksia :D ainainen etuhiusongelma täälläkin! Vahtelu kyllä virkistää :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kiitti! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

joo mä ostin ton 5 eurolla H&M:ltä, e ollu paha investointi! :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

välillä se kyllä menee just noin: less is more. Mä tykkään myös simppelestä, mutta vaadin että siinä on oltava just se joku juju :) Kiitti kovasti!

Rebec (Ei varmistettu)

Monen toiston sarjoja teet salilla ja oletko huomannut vaihtelun (sarjoissa, painoissa ja toistoissa) edistävän kehitystä? Olet kyllä mahtava inspiraation lähde niin urheilusssa kuin pukeutumisessakin, tsemppiä kevääseen!! :)

helmika (Ei varmistettu)

tosi makee asu tämäkin!
kaikki hatut sopii sulle niiin hyvin, voi kumpa itekki rohkenisin käyttämään...

Lenski (Ei varmistettu)

hei nyt tulee outo kysymys. Et kai haluais myydä tota hattua? :) Ostin tuon saman, mutta kadotin sen ja siitä tuli mulle tositositosi tärkeä. Oon etsinyt kaikkialta, mutta en ole löytänyt uutta. Olisin valmis tarjoomaan enemmänkin, kun on ihan kauhee suru puserossa.

-Leena
leena.ahokas@aalto.fi

Kommentoi