GREEN

Tickle Your Fancy

Hulluna vihreän sävyihin! Ja sama juttu ihan joka syksy!

Väritrendien seuraaminen ei kuulu vahvuuksiini. Värit ovat päälläni sen verran harvinaista herkkua, että liputan siinä vaiheessa kun vaan tykästyn johonkin muuhun kuin harmaaseen tai beigeen. Sillä onko kyseinen väri trendiväri, ei ole yhtikäs mitään väliä.

En ole väri-ihminen, mutta murrettujen värien ihminen kyllä. Kirkkaan vihreä pörröjakku eksyisi päälleni säkällä ehkä yhden kerran, mutta tummempaa smaragdinvihreää voi käyttää vaikka joka viikko! Miten kivalta voi vihreän sävyt näyttääkkään!

Tällä hetkellä on meneillään taas vaihteeksi se jokasyksyinen kausi kun tekisi mieli ostaa pelkästään smaragdinvihreitä asioita. Havahduin tässä yksi päivä tuijottamasta kirppiksen ikkunassa vihreitä posliiniesineitäkin... Jätetään ne posliiniesineet toistaiseksi vielä kauppaan ja mennään niillä mitä löytyy vaatekomerosta. Päällä yksi suosikkivaatteistani, pari vuotta vanha jakkuhankinta H&M Trendiltä!

Oltiin tosiaan eilen Tanskan Aarhusissa nauttimassa norjalaisten bloggaajakollegoiden kanssa Samsungin tarjoamaa Fine Watching dinneriä. Tässä yhdistettiin siis fine dining ja tv-sarja, ja päivän menu olikin suunniteltu Sopranosin jakson mukaisesti. Mielenkiintoinen elämys! :D

jacket H&M / t-shirt Cubus / pants Nelly, here* (adlink) / shoes Zara / plaid shirt Cubus* (*=gifted)

 

Crazy about tones of GREEEN right now!! When I walk in to the clothes store all I see is smaragd green, foster green, green green green mmmm. The same thing happens to me every autumn and you know me, I hardly ever wear any colours. Guess we all get coloured at this time of the year, not just the trees! :D 

Pictures of me: Jenni/Liemessä

 

xx Sara

Kommentit

Susanna P
Susanna Plane

Looking good! :---) Täällä toinen smaragdinvihreään ihan täysin hullaantunut... :D Tuntuu, etten kiinnitä edes mihinkään muuhun enää huomiota, haha!

Hanna Maria
Hanna Maria

Munkin lempiväri taitaa olla sinivihreät.. Vaatteissa se ei tosin näy, koska en osta niin usein uutta että tämmöiset vaihtelut näkyisi, mutta esim. jos maalaan niin valitsen aika helposti just niitä sävyjä, tai jos selailee omia Pinterest-kansioita niin ei jää epäselväksi mikä väri kolahtaa tällä hetkellä :D

Nope (Ei varmistettu)

Tämä postaus on jäänyt jonnekin alitajuntaan. Havahduin eilen siihen että kuumeisesti selailin vain vihreät vaatteet nettikaupoista. :D Mikä polte saada oikein makean vihreä paita (tai muutama, koska makeita sävyjä on enemmän kuin yksi)!

Kommentoi