GREEN BREAKFAST JUICE

Tickle Your Fancy

Pelkkä ajatuskin siitä, että joisin parsakaalimehua, siis mehua, joka sisältää parsakaalia. Ei onnistu.

Tässä mehutäpinöissäni olen tajunnut, että a) parsakaali toimii tavattoman hyvin mehuissa b) en ikimaailmassa söisi näin paljoa vihanneksi, ellen joisi niitä useamman kerran päivässä. Ja miten hyvältä tämäkin aamumehu maistui vuoden ensimmäisen TFW treenin ja kunnon pakkasessa ulkoilun jälkeen. Järjettömän!

omena

pieni parsakaali

mintunlehtiä

päärynä

lehtikaalia

 

Kunnon energinen aloitus tähän viikkoon! Toivottavasti teilläkin on ollut :) Ihanaa viikkoa!

 

T. Sara

Kommentit

Emilia (Ei varmistettu) http://thequestioniswillyou.blogspot.fi/

Tahdon niin kovasti tuon mehulingon tai puristimen, haluaisin kuitenkin satsata hyvään sellaiseen joten täytyy säästää vähän ennen kun raaskii ostaa:) tuokin mehu kuulostaa niin herkulliselta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa ihan fiksulta! :) Ihan halpista ei kannata ostaa!

Nanne (Ei varmistettu) http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

Itsetehdyt mehut ovat kyllä huippuja! Joko olet kokeillut punajuurta mehuissa? Se on aivan erityisen hyvää yhdistettynä muun muassa appelsiiniin! Muita sopivia kavereita punajuurelle ovat muun muassa mustaherukat ja ananas. Tosin tykkään punajuurimehusta ihan sellaisenaankin, ilman mitään. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Juuri ostettiin pussillinen ja kokeiluun lähtee ainakin ananas ja appelsiini, kiitti vinkeistä :)

Hentsu (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä- paitsi parsakaali täälläkin vähän mietityttää :D ootko kokeillu samoilla aineilla ihan smoothieta- toimiskohan ku heittäis vaan blenderiin. Mehulinkoa kun en omista.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kannattaa kokeilla, meidän smoothiekoneessa ei kyllä tehot riitä saamaan kokonaisesta parsakaalista mehua, mutta mikäli omistaa vähän laadukkaamman niin hyvinkin mahdollista! :)

anonym69 (Ei varmistettu)

hei tuli mieleen kun aina hehkutat näitä mehuja niin ootko ikinä onnistunu vahingossa saamaan aikaseks pahanmakusta mehua xD mikä ois esim sellanen mikä ei toimi

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa ei oo vielä tällä uudella onnistuttu saamaan mitään ihan järkyttävää :D Mutta varmaan joku ylilyönti selleriä niin semmonenki tapahtuisi!

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://annatiinamaria.blogspot.fi

oih, vaikuttaa todella hyvältä! pitää pistää testiin joku kerta :)

Roosa (Ei varmistettu)

Moi!
Ostin sun blogista insipiroituneena ensimmäisen mehulinkoni, ja heti ensimmäinen mehuni onnistui paremmin kun hyvin! AH! Tänään kokeilin myös parsakaalia ja jostain syystä se maistui ihan kamalalta vaikka kova parsakaalifani olenkin ja kaikesta yleensä tykkään :( Elikkä minä toivoisin enemmän mehuvinkkejä ;) Ja vihersmoothie!! Itse olen mukana 30days green smoothie challengessa (kannattaa googlata ja lähtee mukaan) ja jos bloggaisin niin bloggaisin tästä haha :)

Kommentoi