Green Card -kurssi Vihti Golfissa 2/2

Tickle Your Fancy

Viikonlopun golfkurssin toinen päivä Vihti Golfissa

Ensimmäisenä päivänä oltiin rangella ja harjoiteltiin puttausta. Tänään päästäisiin jo pelaamaan Par 3 -kentälle!

Katsottiin alkuun opetusvideo, jonka golfintoilu-hahmoista muodostuikin osa jokapäiväistä arkihuumoriamme :D Huikee pätkä!

DVD:n jälkeen, astetta fiksumpina, mentiin harjoittelemaan chippiä ja bunkkerista irrottautumista. Chip-lyönnit on kivoja, bunkkeria en kommentoi.

Treenattiin vielä rangella ennen Par 3 -radalle lähtöä. 

Bossen viime hetken vinkit. Luotto on kova!

Ja homma käyntiin! Kaksi kierrosta edessä. Lippu näkyy tuolla jossain horisontissa. Itsehän kolautin heti tohon edessä näkyvään vaijeriin. Molemmilla kierroksilla.

Ei ollut helpoin kierros tämä, eikä seuraavakaan. Luontoäidillä oli nimittäin jotain pahasti meitä vastaan. Terkut kolmosreiältä, molemmilla kierroksilla rankkasade alkoi tässä samaisessa kohdassa. Mehän ei luovuteta (eipä, tän reiän jälkeen mentiin  kahvioon vetämään Fenixiä ja jatkettiin kun sade loppui :D).

Kutosreikä on ehdottomasti yks lemppareista! 

Kurssi pulkassa! Hyvä fiilis!

Päivä täynnä onnistumisia ja epäonnistumisia. Tästä päivästä alkaa itsenäinen harjoittelu, joka "huipentuu" parin viikon päässä häämöttävään Green Card kokeeseen. Nyt sitä treeniä! :)

 

*postaus toteutettu yhteistyössä Vihti Golfin kanssa

 

T.Sara

Kommentit

Zammm (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun golf asu on jääny ihan puolitiehen (ie. hassuun hattuun). Missä on ruutuhousut, salmiakkislipoveri ja sen alla kauluspaita ja ne ruskeavalkoiset nahkakengät oxford-kuvioinnilla???

Zammm (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun golf asu on jääny ihan puolitiehen (ie. hassuun hattuun). Missä on ruutuhousut, salmiakkislipoveri ja sen alla kauluspaita ja ne ruskeavalkoiset nahkakengät oxford-kuvioinnilla???

MiniMaster (Ei varmistettu)

http://www.krippi.fi/index.php

Pakko hiukan mainostaa tutun yritystä. :) Sieltä Golf-vaatteet!

Nepsu- (Ei varmistettu)

Siitä se lähtee! Millä kuljette kentälle harjoittelemaan?

jee. (Ei varmistettu)

Golf sujuu ihan noissakin vaatteissa nuorilla ihmisillä. Urheilu/laji pääasia, ei vaatteet. Ehkä vanhemmat englantilaiset rikkaat miehet ja naiset pukeutuvat
ihan oikeisiin golfvarusteisiin laukkuja myöten, ja pikkuruisella autolla mennään paikasta toiseen.

Kommentoi