GREEN LOVE

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Timberland

 

Yhteistyössä Timberlandin kanssa pääsin testailemaan heidän syysuutuuksiaan. Fiiliksiä ehkäpä syksyn mukavimmista kengistä jaoinkin jo tässä postauksessa, mutta nyt on aika esitellä toinen valintani Timberlandin mallistosta. Se on uusi Courmayeur Valley Chelsea. Tyylikäs ja monipuolinen, urbaaniksi päivitetty klassikkomalli syys- ja talvikaudelle! 

 

 

Courmayeur Valley Chelsea on samaan aikaan kevyt ja tukeva. Monipuolisempaa kenkää saa ihan tosissaan hakea. Olen käyttänyt näitä niin muhkeiden tekoturkkien kuin sporttisten untuvatakkienkin kanssa. Metsäretkellekin lähdin toissa viikonloppuna nämä jalassa. Courmayeur Valleyt sopivat siis oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Sisävuori on miellyttävää villa/puuvilla kalanruotoneulosta. OrthoLite®-pohjalliset tuovat mukavuutta ja tukea. Miellyttävän askeleen lisäksi ihastuin kengän väritykseen. Murrettu vihreä sävy on ihan mahtava! Mukavaa vaihtelua tavallisten mustien talvikenkien rinnalle!

 

 

Muistuttelen vielä, että mikäli et omista Timberlandeja ja vaikka omistaisitkin, suosittelen lämpimästi sovittamaan niitä jalkaan. Koot vaihtelevat jonkin verran mallien välillä. Liian napakat syys/talvikengät kun eivät palvele ketään.

Kauppakeskus Forumissa avautui elokuussa Timberlandin uusi myymälä. Malleja ja kokoja on reilusti esillä. Hyödyntäkää ihmeessä!

 

Pictures: Svante Gullichsen

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vitsi oot valkannu hyvännäköiset kengät! Ja toi asukokonaisuus imartelee niitä todella paljon. Oonkin miettinyt tän mallisten nilkkureiden hankkimista viimeaikoina, ja vihreet oisivatkin aika makeet perus mustien sijaan :D

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kovasti! Välillä on ihan kiva poiketa siitä mustasta! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Palvelevatko hyvin loskaisessa säässä ja miten vettäpitävät?

Vierailija (Ei varmistettu)

Palvelevatko hyvin loskaisessa säässä ja miten vettäpitävät?

Kommentoi