GREEN N' BLUE SHADES

Tickle Your Fancy

Kevät oli taas aistittavissa eilen. En tiedä oliko tämä paria astetta lämpimämpi päivä, jolloin aurinkoki pilkahti pilvien takaa, syynä minun äkilliseen shoppailukuumeeseen. Näitä kohtauksia tulee harvoin, mutta niihin on vain yksi lääke: kaupoille. Kävin pyörimässä ja toteamassa, että rempassa oleva Zara oli nihkein ikinä, eikä mistään muualtakaan tuntunut löytyvän pääkoppaani porautuneen must have-listan kärkijuttuja. Nostalgisesti totean sanat, jotka lukiomme juhlasalin seinäänkin on hakattu: lopussa kiitos seisoo. Yksi ihana asia löytyi lopulta. Lisää siitä huomenna!

glasses Monki / jacket H&M / shirt Monki* / pants Gina Tricot* / shoes Vagabond / backpack 2hand (*=gifted) 

Tylsiin väreihin pukeutujan pelastus: värikkäät aurinkolasit! Tästä se lähtee, aurskakausi. Pidän muuten tästä eteenpäin laseja aina kun siihen pienikin mahdollisuus luodaan! Tai no, oikeasti olen kyllä pitänyt tähänkin päivään mennessä :D

Ps. Arvatkaa muuten tuliko näitä kuvia napsiessa tuosta ovesta ulos joku tyyppi pamauttaen kyseisen oven suoraan selkääni. Oikein :D Välillä kuvien eteen pitää vähän kärsiäkin.

 

I can feel the spring. For that I must thank yesterday's lovely weather and my green blue shades, that rocks! Yesterday was fun! Hairdresser, some shopping and lovely sunshine. Couldn't wish anything else! :)

Pictures: Kaisa/Sí Moda

T. Sara

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

Kiinnitin näissä kuvissa kyllä eniten huomioo noihin sun uusiin, niin ihaniin hiuksiin! Siis sun kampaaja on kyllä tosi taitava! :) Ja tykkään paljon noista sun farkuista :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihiii SAMAAN MÄKIN! :D Kiitos paljo!

Janette (Ei varmistettu)

Oi vitsit miten kiva toi reppu on! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Janette!!

Elina (Ei varmistettu) http://www.elinatuominen.weebly.com

Tosi raikkaat nuo aurinkolasit ja tuo sun uus tukka on UPEA!!

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana! Voi kiitos!

mariav (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin hauska! Sun postaukset piristää ihanasti päivää!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitos :D<3

H (Ei varmistettu)

Olin pari vuotta sitten keväällä jonottamassa optikolla näöntarkastukseen, kun kuulin optikon ja asiakkaan välisen keskustelun siitä, kuinka ihmiset on jotenki naurettavia ku käyttävät aurinkolaseja vain kesäisin, vaikka olis tärkeää käyttää niitä myös kevättalvella ja keväällä, varsinki jos on lunta maassa ja auringonsäteet heijastuu silmille ikävästi. Olet siis hyvin fiksu nuori aikuinen kun suojaat silmät oikeaan aikaan! :D Ja tästä saat yhden hyvän syyn lisää käyttää kaikkia makeita laseja jo nyt ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

AMEN! Vihdoinkin kelvollinen perustelu mun aurinkolasiylilyönneille!! :D

peppi (Ei varmistettu)

Ihan huikeen kivoja kuvia!! Tykkään ihan kaikesta näissä, asusta, kuvauspaikasta, tunnelmasta ja kokonaisuudesta. Kivasti mätsää myös noi lasit ja tausta, harvoin blogeissa törmää näin loppuun asti mietittyihin kuviin:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon! :) Kuvauspaikka tosin löytyi aika sattumalta!

vilja (Ei varmistettu)

Vitsit että oot fressin näköinen! Muutenkin huippu toi kuvauspaikka. Mistäpäin stadia (?) tuollainen ovi löytyy? Himottais itekkin mennä kuvaamaan :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! :) Tää löytyy Gaijinin vastapäätä :)

missä tuo ovi on? (Ei varmistettu)

missä tuo ovi on???

saratickle
Tickle Your Fancy

Tästähän tuli varsinainen julkkis-ovi :D Gaijinin vastapäätä löytyy tämä mesta

Kommentoi