GREEN POWER SMOOTHIE

Tickle Your Fancy

Lauantaiaamu alkoi 10 km:n metsälenkillä ja jatkui meressä pulahtamisella sekä tällä alla näkyvällä energiapommilla. Ihan heti ei tule mieleen parempaa tapaa startata päivää! Ei vitsi mä rakastan näitä mökkiaamuja!

Aamiaiseksi kesämökin pihalta poimittuja tuoreita mustikoita, nektariinia, kaurapuuroa ja herkullinen green power smoothie! Raahasin tosiaan blenderin mökille. En vaan osaa elää ilman! :S

GREEN POWER SMOOTHIE (2:lle)

  • 1 banaani
  • reilusti lehtikaalia
  • avocado
  • 1 nektariini
  • 1/3 kurkku kuorineen
  • 1/2 sitruuna
  • reilusti tuoretta vahvaa minttua

 

xx Sara

Kommentit

Alissa (Ei varmistettu)

Hei! Päätin ihan päähän pistosta kommentoida, se ei oli oikein ollut tapana vaikka monta vuotta olen blogiasi lukenutkin. Tämän ei ole tarkoitus olla masennuttava ja loukkaava kommentti, vaan toivoisin tämän olevan rakennettavaa palautetta antava:D haluaisin sanoaettä jotenkin minusta blogisi on menossa joissakin asioissa huonompaan suuntaan. Silloin alku vuosina tykkäsin siitä että blogissasi oli paljon naurua ja sinun tyhmiä vitsejä. Kirjoitit niin hauskasti ja luovasti, ainakin minusta tuntui siltä. Nykyään vaikka hauskoja juttuja on vieläkin, joskus ne tuntuvat vähän liian keksityiltä ja" kosketus" sinuun on vähentynyt. Toivoisin nykyisinkin huonoja videoita, huonoja päiviä ja niitä oikeita juttuja Kuvat on täydellisiä, ilmeet hyviä ja kaiken puolin elämä näyttää ehkä liian täydelliseltä. Tuntuu ettei niitä aitoja nauru kuvia ja juttuja enää ole kuin harvoin. Toki ymmärrän että blogitki muuttuvat; nykyään kaiken kuuluukin olla melkein täydellistä, ja kaikki kehittyy. Toivoisin vaan että nykyisinkin täällä näkyisi se hauska Sara, joka välillä mokailee ja nauraa sitten räkäsesti omalle mokalleen. (Btv. luen vieläkin vanhoja postauksiasi melkein joka vuosi, sillä ne on minusta niin hauskoja!!) En tiiä tajusitko tämän kommentin pointtia ja sitä mitä ajan takaa:)

Pidän toki blogistasi, ja etenkin sinusta vieläkin, ja tulen jatkossakin lukemaan tätä. On toisaalta ihana huomata että näytät onnelliselta ja tyytyväiseltä elämääsi. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Ihana kuulla, että siellä ollaan pysytty matkassa alkutaipaleilta asti :) Ymmärrän pointin, ihan tosiaankin. Alkuvuosina blogi oli minulle harrastus, johon oli kiva tykittää älyttömiä päähänpistoja, kreisejä videoita ja kertoa juuri sitä mitä huvitti. Tänä päivänä sivusto on työpaikkani ja sisältö on mennyt ehkä astetta asiallisempaan suuntaan. Kreisit videot eivät vaan tunnu kuuluvat enää blogiini, (sen sijaan niitä löytyy Snapchatistäni!! :D)

Tykkään tästä nykyisestä meiningistä, mutta tämä kommentti muistutti siitä, että myös minä kaipailen blogiin vanhoja hölmöjä juttuja (jotka eivät siis ole kadonneet meikäläisestä mihinkään, jääneet vaan blogin ulkopuolelle). Kiitos palautteesta, mä tosiaan aion tehdä asialle jotain ;)

Ihanaa loppukesää!

Kommentoi