GREY ON GREY

Tickle Your Fancy

Kuinka ihana väri voi harmaa olla?! Muuan Christiankin sen tietää: sävyjä on loputtomiin ja kaikki ne näyttävät erilaisilta. Yksinkertainen, helppo ja raikas - kaikkea samaan aikaan. Toisiinsa yhdistettyinä harmaan sävyt näyttävät mukavan seesteisiltä. Vaikka väri on kylmä, on kokonaisuus kuitenkin lämmin. Olikohan tässä värianalyysiä tarpeeksi? haha. Kuten huomaatte, tämä väri todella kiehtoo.

Tässä parhaillani mietin, että asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka kirjastontädiltä kuulostaa jos ilmoittaa lempivärikseen harmaan? Aika lähellä kybää varmaan liikutaan, mutta ihan sama, siitä tulee nyt lempivärini!

Paljastus: jalassani olevat villasukat ovat väärää paria :D Toisen loppuosa on kauttaaltaan violettia kirjailua, toinen sen sijaan kokonaan harmaa! Aika hyvin nämä varret mätsäävät jos otetaan huomioon, että toinen on mummin käsialaa ja toinen ostettu Euromarketista!!

shirt Zara / skirt Vila / shoes Zara / fur H&M 

 

One of my favorite combinations: grey on grey. I just love to play with the different shades of grey (now how Christian Grey was that :D). They all look different to me (still Christian).

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

Suvi55

Jestas, että voi syynätä tarkkaan toisen sukanvarsia asukuvissa, mutta joo-o - ei noita millään uskois eriparisukiksi. :'D

Ja mitä tuohon harmaaseen tulee, niin olen itse tänä syksynä syttynyt sille itsekin, ensimmäistä kertaa ikinä. Sillä on varmaan jotain vaikutusta, että kauppojen vaaterekit ovat tänä syksynä täynnä niin monia eri harmaansävyjä, ettei vain voi olla tykkäämättä edes jostain niistä.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha eikö vaan! :D

Ja ah, harmaa <3

Jape (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kehua: niiiiin upeita kuvia! &lt;3 Siis vau!
Nykyään tuntuu että monella bloggaajalla on ammattikuvaajat käytössä (blog-game gettin' serious) jotta saisivat loihdittua mahdollisimman upeita, esteettisiä kuvia. Mutta te kyllä pystytte loihtimaan aina niin upeita kuvia, ihan myös keskenänne :) En sillä sano, ettekö te olisi ammattilaisia sillä valokuvaushan on suuri osa ammattianne mutta ehkä ymmärsit pointin.. :)

Pöh ja möh, tulipa sekava kommentti kaikkine jaarituksineen.. :D
Mukavaa keskiviikon jatkoa!
Ps. Iiihanat nuo villasukat nilkkureissa!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtava kommentti, pointti ymmärretty :) Joo kyllä tässä pikkuhiljaa kehittyy! Hyvällä kalustolla ja erilaisilla kuvakulmilla saa aikaan jo tosi paljon. Tätä kun tekee joka päivä niin kyllä siinä alkaa kehittymään!

Ja Janni on ihan huippukuvaaja! :)

Iso kiitos!

Reetta V. (Ei varmistettu)

Harmaa on ainakin mun lempiväri! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Nonniin! :D 

Jenni/destinationunfamiliar (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

Toimii todella hyvin, pistänpä grey on grey-idean muistiin! Lempiväreistä tuli mieleen, että itse koen niitä olevan eri tilanteisiin. Pukeutumisessa yksi, sisustuksessa toinen (vai kenties sama?) ja sitten on vain lempiväri. Jonka ei tarvitse näkyä elämässä mitenkään, mutta miellyttää silmää. Harmaa ja musta ovat ykkösiä pukeutumisessani, mutta ne eivät onneksi ole ainoita värejä, jotka silmääni miellyttävät :) Joskus lempivärini näkyvät sitten esim. kynsilakassa (vaalenalila!!) tai meikkipussukoissa (kaikki näyttävät olevan sini-valkoisia ??).

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei toi on kyllä niin totta! Loistava pointti! Lempivärejä löytyy täältäkin useampia eri tilanteissa! :)

LauraKaa (Ei varmistettu)

Mahottoman kaunis oot &lt;3 Ja harmaa on parhaita värejä omasta mielestäni :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti kovasti! :)

Kommentoi