Grindelwald - onko kauniimpaa olemassakaan?

Tickle Your Fancy

 

Neljä päivää on kulunut Sveitsissä, vasta neljä?!

Ihan mielettömiä paikkoja. Sanat ei riitä. Tuntuu kun oltaisiin oltu reissussa kolme viikkoa. Niin paljon on keretty tekemään ja kokemaan. 

Liikkeelle lähdetään aamukasilta ja hotellille palataan tyypillisesti illalla yhdeltätoista. Yöunet ovat jääneet tällä reissulla hävyttömän vähälle, mutta sepä ei menoa ole haitannut. Nukkua sitä ehtii sitten Suomessakin. Ja junamatkoilla. Paitsi ettei kyllä millään malta, kun maisemat on junastakin käsin niin upeita.

Vietettiin kaksi yötä Grindelwaldissa, Jungfraun alueella. Vuoristokylä on ihan uskomattoman kaunis. Suoraan sanottuna se on kaunein paikka, johon olen reissuillani koskaan eksynyt. Vuoret, niityt, vesiputoukset ja raikas ilma on yhdistelmänä voittamaton. 

Tänään hypättiin puolen päivän vaellukselta suoraan Geneven junaan. Täällä tullaan viettämään seuraavat pari päivää!

 

 

Nyt starttaa yhteinen aamulenkki paikallisen treenibloggaajan kanssa. Hän lupasi näyttää meille suosikkireittejään täällä Genevessä <3

Ihanaa viikonloppua! Kuullaan pian :) 

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vautsi mitä maisemia!
Ihan mielettömän kaunista.

Ja kiva kuulla, että menette junalla siellä paikan päällä. Vähän ihmetyttää puhe "ekologisuushaasteesta" ja sitten organiseerat reissun jossa 16 tyyppiä lennätetään Euroopan sisällä floodaamaan instagrammit ja blogit täyteen samoja kuvia. :/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kovasti, veikkaan että Sveitsin kauneus (erityisesti kesäaikaan) tuli meille kaikille vähän yllätyksenä. Uskomaton paikka!

Junalla on suhattu kyllä ihan huolella, ja se on ollut omasta mielestäni yksi reissun parhaimpia puolia!

Mun ekologisuushaasteessa on kyse nimenomaan siitä, ettei asian suhteen tarvitse olla ehdoton. Haasteen ideana on tiedostaa oman käyttäytymisen ja kuluttamisen vaikutukset ja alkaa kiinnittämään huomiota omiin kulutusrutiineihin. Se että lennän sveitsiin, ei tarkoita sitä että peli on menetetty muilla osa-alueilla. Voit edelleen tehdä ekologisia valintoja arjessasi, vaikka työmatkoja välillä lentäisitkin. Kaikki on aina kotiinpäin.

Alkuperäinen idea oli toteuttaa reissu autolla, mutta aikataulusyistä se ei ikävä kyllä onnistunut. Päätinkin perua omalta osaltani kevään pressi- ja duunireissut ja pistin paukkuni Sveitsiin ja Sloveniaan.

Veikkaan, että tämä reissu oli 16 tyypille hurjan opettavainen ja inspiroi osaltaan myös vähän erilaiseen matkustamiseen. Osa ei ollut koskaan aikaisemmin ollut vaeltamassa ja muutaman ryhmäläisen kesälomareissun kohteeksi valikoituikin vielä viime hetkillä autoloma Norjassa ja Suomessa :)

Linda K. (Ei varmistettu)

On ollut tosi hauska seura Instassa ja blogeissa teidän matkaa! Ihana että ootte viihtyneet noin hyvin, vaikka aluksi sää olikin huono. Oon ite kasvanut Sveitsissä ja asun täällä vieläkin. Tosi jännä miten oman ympäristönsä kauneudelle tulee jotenkin sokeaksi. Kun päivästä toiseen katselee samoja maisemia, niitä ei jossain vaiheessa enää huomioi samalla tavalla. Esim. just Grindelwaldissa oon ollut hiihtolomalla tosi monta kertaa ja oon aina pitänyt sitä kauniina paikkana, mutta jotenkin teidän hehkutuksen kautta tajusin taas uudestaan, että aika hienossa ympäristössä saan asua. Grindelwald on muuten varmaan paras laskettelu-alue jossa oon koskaan käynyt. Vahva suositus sille jos hiihtolomakohde on vielä hakusessa. :-)

Ja iso plus että matkaatte junalla! Sveitsissä on ihan mahtavat yhteydet.

Mukavaa loppulomaa ja terveisiä Zürichistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, miten kiva kuulla! Alkusateet olivat aika tunnelmallisia nekin, onneksi saatiin kuitenkin aurinkoakin näkyviin :)

Tiedän tismalleen mitä tarkoitat. Sama on käynyt mulle Suomen kanssa. Homma avartui vasta kunnolla viime kesänä kun tehtiin kotimaassa viikon roadtrip! Tänä vuonna toteutetaan uusi <3

Oispa mahtavaa päästä vielä joku päivä laksettelemaan Grindelwaldissa!

Iso kiitos, terkkuja Zürichiin!

 

Kommentoi