@haarlaa

Tickle Your Fancy

Jos Suomesta pitäisi valita 50 iloisinta ihmistä, olisi Elli varmasti tässä porukassa. Ikuinen innostuja ja kissafani, joka rakastaa luontoa. Elli harvemmin liikkuu kävellen. Iloisesti hyppelehtiminen on hänen tyypillinen tapansa siirtyä paikasta A paikkan B :D Kun Ellille soittaa, hän saattaa hyvinkin olla Tykkimäellä siskon tyttönsä kanssa, Työväen opiston mukien teko kurssilla tai viikon patikointireissulla Lapissa. Tyyppi on liikkuvaa sorttia, joskin iso G on viime kuukausina pidellyt häntä aika hyvin työpöydän ääressä.

Värikäs persoona = värikäs tyyli. Ellin pukeutuminen on ihanan monipuolista. Päällä saattaa olla päivästä riippuen mitä tahansa, ja aina näyttää hyvältä! Hänen vakkarivaatteitaan ovat ainakin Leviksen 501 -farkut, raitapaidat, lenkkarit, turkit, birkenstockit, bomber-takit ja muhkeat kaulahuivit!

Näiden kuvien otosta on kohta jo 2kk, mutta niiden julkaisua on jarruteltu ihan syystäkin. Tänään on nimittäin Ellin päivä!

Ihanaa synttäripäivää pikkunen!! <3

 

May I introduce you to this colourful human who makes me smile every single time I see her. Elli <3 Happy birthday my dear dear friend! <3

 

Aikaisemmat ystävätyylit:

@kaisaturunen

@jekkuberglund

@johannavanninen

 

xx Sara

Kommentit

Jhhh (Ei varmistettu)

Nää ystävien tyylit on huippuja! Tuli oikein hyvä mieli näistä kuvista,ihana asu ja HYMY sun ystävällä! Keep going Sara! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tosi kiva kuulla, että siellä tykkäillään! :) Elli on huippu <3

Sina V. (Ei varmistettu) http://sinaviola.blogspot.fi/

Ihan älyttömän kiva postaus! :) Ihana tyyli ystävälläsi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos :) Ja mä oon ihan samaa mieltä!

Kommentoi