HAIR TALK

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: L'Oréal Paris

 

Vaaleasta väristä, suorasta mallista, skarpista leikkauksesta ja otsatukasta on kehkeytynyt minulle varsinainen tavaramerkki. En tällä hetkellä kerta kaikkiaan osaisi kuvitella itselleni mitään muuta hiusmallia kuin just tämän! Osaisitteko te?

Tein Elvitalin #HairObsession -kampanjasivuilla itselleni hauskan hiustestin. Vastattuani kysymyksiin liittyen hiusteni ongelmakohtiin ja toiveisiini ilmestyi ruudulle tuttu tuotesarja: "Hulluna kiiltäviin hiuksiin? - valitse pinkki". No minähän valitsin! 

Nutri-Gloss Luminizer hoitoaine / -kiiltosuihke / -shampoo

Tukkahistoriaani on mahtunut jos jonkinlaista. On ollut hävyttömiä clips-pidennyksiä, lantiolle ulottuvia hamppuisia suortuvia, oranssia, ruskeaa, harmaata ja pinkkiä. Tällä saralla ehkä se suurin askeleeni eteenpäin oli kun päätin aikoinaan luopua pidennyksistäni. Tai no, jos tarkkoja ollaan, niin oikeastaanhan hiukseni olivat niin lahoamiskunnossa, että lisäkkeistä oli vaan pakko pitää taukoa. Otin sen silloin jotenkin harvinaisen raskaasti. En vaan sietänyt ajatusta ohuesta tukasta, mutten kuitenkaan ollut valmis karsimaan pituudestakaan. 

Vuosi takaperin istuin sitten kampaajan tuoliin ja pätkäsin polkan. Sain pehkooni silminnähden enemmän volyymia, eikä tämän jälkeen hiusten paksuuskaan ole ollut mikään ongelma. Hiukset ovat tänäpäivänä hyvässä kunnossa ja värikin niissä pysyy hyvin. Pidän hiuksistani, mutta on yksi asia, jota niihin kaipailen lisää, ja se on kiilto. Ja kiiltoapa hyvinkin tämä herkullisen pinkki, Nutri-Gloss Luminizer -tuoteryhmä minulle lupaili.

Näiden kuvien ottohetkellä tuotteet ovat olleet käytössäni viikon. Tukka kieltämättä näyttää tällä hetkellä aika säihkyvältä! Pakko antaa vielä erityismaininta Nutri-Gloss Luminizer Shine Boosterille, tuo kiiltosuihke on oikeasti ihan mieletön!

dress here // shoes here

 

#HairObsession -testin sekä juuri sulle sopivan tuoteryhmän löydät http://hairobsession.lorealparis.fi -kampanjasivulta. Kertokaahan millaisia tuloksia saitte! :)

 

Pictures: Annika Ollila

xx Sara

Kommentit

Julpura (Ei varmistettu)

Aaaah haluun ton mekon! Täydellinen säkkimekko!! Mistä sen saa?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on kyllä aika täydellinen säkkimekko! :D Nellyltä löytyy, linkkasin postaukseen!

jepulis (Ei varmistettu)

saisko linkkiä sinne kampanjasivulle? vai oonko sokea :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo mä oon ainakin linkannu sinne viis kertaa tässä postauksessa :D 

EEXXX (Ei varmistettu)

Mulle ei ainakaan näy yksikään linkki?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hmm outoa. Mä oon testannu tätä nyt viidellä ystävällä ja kaikki on saanut linkit auki :O

saratickle
Tickle Your Fancy

Ellei sulla sitten oo adblocker päällä? Kokeileppa säätää asetuksista!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Ihania kuvia taas kerran. Nuo hiuksesi ovat kuin sulle tehdyt!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hihii voi kiitos!

Julia L (Ei varmistettu) http://julialintunen.blogspot.fi

Hei pakko vielä ihan erikseen kehua sun tukkaa! Etenkin snapchatissa tulee ihasteltua sun hiustyyliä, sopii sulle ihan mielettömän hyvin!
Postausideana olisi kiva kuulla sun hiustenlaittorutiineista jotain, etenkin otsatukan osalta. :-D (Käytätkö hopeashampoota, suoristatko otsatukan, mitä teet otsikselle urheillessa ym. juttuja!)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Hyvä idea, laitetaan korvantaakse! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Hyvä idea, laitetaan korvantaakse! :)

Hei, ihan mielenkiinnosta ajatellin kysellä, että kun ostat kosmetiikkaa tai näihin kamppanioihin ryhdyt, niin mietitkö koskaan kyseisen brändin eettisiä arvoja ja lähtökohtia tuotteen valmistukselle? Ovatko esimerkiksi testanneet eläimillä jne.

Kovasti tykkään blogistasi, mutta välillä tälläiset yhteistyöt pistää vähän harmittamaan, mutta ymmärrän tietysti ettei kaikkia voi koskaan miellyttää!

Kommentoi