HAMEHOMMIA

Tickle Your Fancy

 

Kesäsesongin ulkopuolella hameita näkee päälläni yhtä usein kuin kissoja talutushihnoissa. Välillä hamefiilis kuitenkin iskee, kuten tässä eräänä varsin aurinkoisena päivänä kävi. Osaan yhdistää hameen yhdellä tapaa: matalapohjaisiin kenkiin. En osaa edes kuvitella itseäni arkena hameessa ja korkokengissä, se ei vaan olisi yhtään minua. Tällä hetkellä tosin en osaa juuri kuvitella itseäni edes korkokenkiin :D Mukavuus ennen kaikkea motolla paineltu läpi syksy, talvi ja pian kohta kevätkin. Muutosta tuskin on ihan heti tapahtumassa, uusin kenkähankintakin viikonlopulta oli nahkaiset mukavuuslipokkaat... No niihin ystäväni kesähäihin viimeistään skarppaan!

coat Monki* / hat Gina Tricot* / shirt Gina Tricot* / skirt Zara / sneakers Adidas* / glasses Ray-Ban / clutch Bik Bok (*=gifted)

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

HUOMENNA!! TOMORROW!! Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy   T. Sara

Kommentit

P (Ei varmistettu)

Tosi kiva yhdistelmä! Kyllä tennarit vaan on se juttu ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä!

anskuu (Ei varmistettu)

HUI! Hame päällä tähän aikaan keväästä... :-D Itellä tässä mukava nuhanalku, joten ei tulis mieleenkään :-D Mutta hei, kiva asu ja ihana sininen taivas taustalla! Jotenkin pukeudut niin erottuvasti kaikesta ja kaikista, mitä näkee joka päivä, ja sekös on hienoa :-)
Oot varmaan mainunnu, mut muuttuuko sun blogi jotenkin kun muutat? Painottuuko joihinkin asioihin erityisesti? Mun lemppareita nimittäin on treenausaiheiset postaukset, joten toivoisin ettei ne katoa minnekään!
Jajaja, poistuuko tää sun vanha blogi kokonaan internetin ihmeellisestä maailmasta?

saratickle
Tickle Your Fancy

Sukkikset kuitenkin jalassa! ;) Kiitos kovasti!

Bogi ei tule muuttumaan, muuten kuin hyvivointi ja treenaus tulee painottumaan! :) Koko blogi siirtyy uuteen sivustoon, eli kaiki vanhat kirjoitukset löytyvät jatkossa Lilyltä!

Senni (Ei varmistettu)

vau näyttääpä hyvälle! (Varmaan sinisellä taivaallakin on joku osuus tähän..) itse olisin ehkä yhdistänyt vähän sirommat tennarit tähän mutta pakko kyllä sanoo, että toimii näinkin! :)

Janette (Ei varmistettu)

Oi, sä se vaan osaat pukeutua! Wau :)

Henna (Ei varmistettu)

Wau miten ihana asu! <3

milppu (Ei varmistettu)

iihhhhana asu ah mikä hame!! oot todella inspiroiva nykyään &lt;3__&lt;3 (pst pikkuvinkkinä, kommentoidessa toi captcha eli toi numerotunnistus ei oo ihan paras :D)

Kommentoi