Hampaiden tehovalkaisu: ennen & jälkeen

Tickle Your Fancy

Yhteistyössä Medismile*

Kellertävä hammasluu yhdistettynä kahvi- ja punaviinifaniin. Kyllähän te tiedätte.

Eivät hampaani nyt koskaan täysin keltaiset ole olleet, mutta asia on silti alkunut häiritsemään viime aikoina. Etenkin violettiin ja vaaleanpunaiseen taittavien huulipunien kanssa hampaat näyttävät likaisilta. Asia ei ehkä häiritsisi samalla tavalla, mikäli kameran edessä ei tulisi heiluttua näin paljon, mene ja tiedä. Päätin kuitenkin alkukeväästä, että kesän kynnyksellä haluan jonkin sortin puhdistuksen suukalustooni.

hampaani vaalenivat tehovalkaisussa neljä astetta

Tämä oli jo toinen kertani MediSmilessä, edellisestä visiitistäni oli tosin jo kolmisen vuotta. Parin tunnin operaatioon kuuluu suun terveyden tarkastus, jossa varmistetaan toimenpiteen soveltuvuus (ei hoitamattomia reikiä, ientulehdusta tms.). Samalla poistetaan myös hammaskivi, jota meikäläisellä tuppaa kerääntymään (alahampaani tuntuvat jälleen!!). Seuraavaksi siirrytään itse toimenpiteeseen. Tehovalkaisu tehdään kolmessa erässä (3 x 15min). Hampaisiin levitetään ensin valkaisugeeli, jonka annetaan vaikuttaa led-valon alla 15 minuuttia. Tämä toistetaan kolmesti. Koko operaatiosta selviää puolessatoista tunnissa.

Pientä vihlomista lukuunottamatta toimenpide on täysin kivuton. Olen kokeillut jos jonkin näköistä kotivalkaisumenetelmää ja olen joka kerta todennut, ettei yksikään niistä pääse tälle tasolle. Lopputulos on tasainen ja se myös kestää kotivalkaisuja huomattavasti pidempään.

Pakko kehua vielä henkilökuntaa. Kokoajan kerrotaan ja annetaan ohjeita siitä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Tällaisen hammaslääkäripelkoisenkin on mukava käydä siihen pelottavahkoon tuoliin makuulle :)

Sain myös teille valkaisutarjouksen! Kesäkuun aikana varatut tehovalkaisut 149€ (norm 195€), kun sanot varauksen yhteydessä blogini nimen! Tarjouksen saamiseksi varaus tulee tosiaan tehdä kesäkuussa, mutta toimenpiteen voi siis varata vaikka loppukesäänkin :)

Yhteystiedot ja lisätietoa löydät täältä

 

T. Sara

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Beyond-tekniikan sisältämä valkaisuaine? Kiinnostaisi tietää, mutta en löytänyt :)!

Vai, kerrottiinko sulle? 

saratickle
Tickle Your Fancy

juurikin se! :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Höh! Olispa ollut Tampereellakin toimipaikka. Olisin varannut ajan samantien! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voihan vitsi! No mikäli tulee kesän aikana helsinkivierailua niin ;)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Totta! :D

Hammaskeiju (Ei varmistettu)

Beyond valkaisussa on 35-37% vetyperoksidi ja itsekin sillä valkaisua tehneenä voin sanoa, että toimii ei siis pelkästään mitään höpöhöpö silmänlumekamaa :)!

Mia K.
Voi taivas

Ok. No tuon halusinkin tietää, onko vetyperoksidia ;) koska, takuulla,on tejokasta, mutta nyt niiden haittavaikutuksista ei ole hirveesti ns huudeltu ;)) ja, nykyään on turvallisempiakin vaihtoehtoja :)! Kiitos kun kerroit! 

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Itse suosin vielä kotikonsteja, koska vaikka eivät olekaan yhtä tehoikkaita, ovat suuystävällisempiä. Aina muutoksen ei tarvitse olla pika, eli heti valmis, näin olen huomannut sekä hiuksissa, ihossa että suuhygeniassa. Jos muutos on nopea, vaikuttava aine on usein katala. Toivottavasti olen kuitenkin väärässä, ja hyvältä näyttää :)

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

nimme (Ei varmistettu)

Moi!
Kauan halusin hammastenvaalennusta ja nyt kävin kokeilemassa, kun näin tämän tarjouksen. En voi suositella. Jouduin kääntymään heti hoidon jälkeen hammaslääkärin puoleen todella kovan ja kestämättömän vihlonnan vuoksi. En voinut syödä, enkä juoda. Nyt sitten kärvistellään ja toivotaan ettei pahempaa ja pysyvempää vahinkoa ole tapahtunut. Hammasvettä purskutellaan ja fluoritabletteja syödään.
En siis suosittele kenellekään. Ei ole sen arvoista, omasta kokemuksestani.

Emmi/MediSmile (Ei varmistettu)

Hei,
Todella ikävää kuulla, että valkaisu on aiheuttanut sinulle noin kovaa vihlontaa. Meillä tehdään aina aluksi hampaiden tarkastus, jossa katsotaan soveltuvuus valkaisuun. Esimerkiksi reiät tai iensairaudet voivat olla esteenä. Valkaisu ei ole terveille hampaille mitenkään haitallista, mutta vihlontaa voi valitettavasti esiintyä osalle valkaisun jälkeen etenkin, jos hampaat ovat muutenkin herkät vihlonnalle. Se on kuitenkin aina ohimenevää. Toivottavasti olet tyytyväinen valkaisun tuloksiin ja palveluumme muuten.
Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja voitkin halutessasi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (0103200800) tai sähköpostitse (info@medismile.fi).
Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!
Ystävällisin terveisin,
Emmi/MediSmile

nimme (Ei varmistettu)

Hei,

Soittelinkin teille Medismileen asiasta heti hoitoa seuraavana päivänä ja kerroin asiasta.
Vihlontaa on yhä, mutta toivon todella sen olevan ohimenevää ja että hampaat muutenkin toipuvat valkaisukokemuksesta entiselleen.

Kommentoi