Hansin kotona illallisella

Tickle Your Fancy

Alkuviikosta sähköpostiin kilahti kutsu, sellainen johon ei muuten ihan joka päivä törmääkkään. Viesti alkoi sanoin: "Tefal kutsuu illalliselle Hans Välimäen kotiin". Homma harvinaisen selvä, I'm in!

Koirat toivottivat tervetulleiksi jo heti hissin ovien avautuessa rappukäytävässä. Vastaanotto oli hyvin lämmin ja koti näytti kertakaikkisen upealta! Pöytä oli katettu valmiiksi ja suuresta avokeittiöstä leijaili herkullinen tuoksu.

Neljän ruokalajin menun teemana oli merenelävät. Vielä edellisiltana pannulla seisovassa kattilassa oli kuulemma uiskennellut kaksi elävää hummeria, jotka sittemmin olivat päässeet hengestään. Simpukoita ja turskaakin kuulemma tarjoiltaisiin.

Illallinen alkoi herkullisella okonomiyakilla, eli japanilaisella "pannukakkumunakkaalla", joka tarjoiltiin mädin kanssa. Seuraavaksi eteemme kuskattiin pastaa. Ja ei ihan mitä tahansa pastaa, vaan elämäni herkullisinta pastaa. Ihan oikeasti, en ole koskaan maistanut eilistä hummeripastaa herkullisempaa pasta-annosta. Pelkkä ajatuskin vie suupielet hymyyn. Hitto, miten hyvää! Kolmas ruokalaji ei sekään tuottanut pettymystä: turskaa, perunamuussia, marinoituja tomaatteja ja simpukoita. Ja jälkkäri oli älytön. Hansin oma suosikki: omenapiirakkaa, kinuskikastiketta, vaniljakastiketta ja jäätelöä. Tsiisus!

Olipahan illallinen! Nyt pikavisiitillä keskustaan pitääkin poiketa Alkossa hakemassa viikonlopuksi pullo eilen tarjottua rieslingiä, joka sekin maistui taivaalliselta. Katsotaan maistuuko tänään ilman hummeripastaa... Jättimäinen kiitos Hansille, hänen perheelleen ja Tefalille mukavasta illasta!

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka, käytätkö jotakin tiettyä filtteriä kuvissasi..?? jokin preset??

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on joku 200 presettiä, joita käytän muokkausten pohjina vaihdellen. Osa omia, osa VSCOcamin omia. Filtterivalinnan jälkeen editoin värejä ja valoja vielä aika paljon!

valokuvaaja (Ei varmistettu)

VSCO:n presetejä, veikkaisin. Ne on tosi muodikkaita juuri nyt, ja monet bloggaajat näyttäisivät niitä käyttävän, kun kaikki haluavat kuvistaan samanlaisia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon käyttänyt filttereitä jo useamman vuoden, osa on kyllä ihan itse väännettyjä!

pepe (Ei varmistettu)

Käytitkö salamaa, kun otit kuvat? Vai saaako filtterillä noin hyvää jälkeä?? Niin ja mitä reaslingia tajottiin?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuvaan raakana, jolloin kuville pystyy tekemään vielä paljon. En käytä salmaa oikeastaan ikinä. Rieslingin nimeä en muistanut, ainoastaan pullo jäi mieleen. Niitä tietysti löytyi alkosta useampaa! :D Mutta oon aika varma että se oli tämä: http://www.wine-searcher.com/find/f+e+trimbach+riesling+rsrv+alsace+france

Kommentoi