HAPPY IN ÅRE

Tickle Your Fancy

 

Laskupäivä numero kolme! Huitastiin aamiaiset naamaan kasilta ja hyökättiin Kiran kanssa rinteille ysin maissa. Ellu jäi tänään toipilaana kämpille.

Päivä oli reissun aurinkoisin, tosin sää muuttui taas puolen tunnin välein. Åren laakso on hyvin tunnettu vaihtelevista sääoloistaan, ikinä ei tiedä mitä on luvassa. Tänään on paistanut aurinko, satanut hulluna lunta, tuullut ja ollut aivan tyyntä. Lämpötilakin tippui keskellä päivää 10:llä asteella. 

Laskettiin reidet helliksi ja syötiin pastat lounaaksi. Iltapäivä kuvailtiin kämpillä ja tehtiin töitä.

Käytiin äsken pulahtamassa naapurihotellin spa osastolla (ja Kira istui 5 minuuttia kylmäaltaassa?!) ja nyt tultiin kämpille vaihtamaan vaatteita - syödään tällä kertaa illallinen ulkona. Jengi vetää parhaillaan mekkoja päälle ja korkoja jalkaan, itsehän pakkasin messiin pelkästään löysiä villapaitoja ja huppareita (ja timberlandit...). Hah, näillä mennään :D

Kivaa iltaa, kuullaan pian!

 

pictures of me: Kira Kosonen

Peak Performance ski sets

 

xx Sara

Kommentit

Lilja L (Ei varmistettu)

Ihania kuvia - taas kerran! Otatko koskaan kameraa rinteeseen vai tuleeko tämmöiset laskettelukuvat napattua puhelimella? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!! :) Kamera oli mukana rinteessä!

Iiiiii (Ei varmistettu)

Hei onko noi laskuvaatteet tän vuoden kamoja vai vasta ens? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tätä vuotta! :)

Etutukka sekaisin (Ei varmistettu)

Moi!
Miltä sun etutukka näyttää rinteen jälkeen. Ois hauska nähdä. Miten muuten laitat etuhiukset kun se on aina niin hyvin suorassa.

Kommentoi