HAPPY IN BALI

Tickle Your Fancy

 

Eka päivä Balilla! Ja eka surffipäivä Balilla!

Matka tänne oli jokseenkin haastava, se kesti hitto vie yli 30 tuntia :D Tehtiin mm hätälasku Intiassa ja muuta mukavaa. Sitä suuremmalla syyllä täällä oleminen tuntuu todella helpottavalta.

Päivä käynnistyi seiskan maissa aamusurffilla. Olin ihan yllättynyt kuinka hyvässä muistissa hommat olivatkaan. Päästiin heti ihan kunnolla liukumaan aalloilla!

Lounaalla käytiin Halla x Halla merkin perustajien, ihanien Sallan ja Hannan kanssa. Eikä missä tahansa, vaan ehkäpä tämän kylän huikeimmassa ravintolassa, The Shady Shackissa. Tätä kasvisravintolaa on ollut ikävä!!

Iltapäivän kaatosadetta pakoiltiin Canggun putiikeissa (löysin vihdoin täy-del-li-sen punotun olkilaukun!) ja illaksi varattiin hieronta.

Kolme viikkoa tätä, en ehkä kestä! <3

 

 

xx Sara

Kommentit

janikaleinonen22 (Ei varmistettu) https://janikaleinonen.blogspot.fi

Hei! Olen myös itse suuntaamassa Balille muutaman viikon kuluttua. Millainen siellä on tilanne sen tulivuoren suhteen kun siitä täällä Suomessa on välillä uutisissa kohistu? :) Ihania kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Tulivuoritilanne ei kyllä täällä paikanpäällä näy juuri mitenkään. Just mietin, että onkohan tilanne kunnolla jo ohi. Mutta etenkään jos oot suuntaamassa Canggu-Seminyak-Kuta -akselille, niin "vaaraa" ei ole, vuori kun sijaitsee saaren toisella puolella.

AnnaP (Ei varmistettu)

Oliko tämä lento josta oli uutinen Iltasanomissakin, perheriita syynä:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005440776.html

:) :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Yep! Juuri tolla lennolla oltin! :D

Kommentoi