Härkäpapu granola

Tickle Your Fancy

Tammikuu on ollut minulle tuotekokeilujen kuu ja nimenomaan ruokatarvikkeiden osalta. Tähän asti olen valinnut ruokaostoksilla niitä tuttuja tuotteita, kun nyt olen ennakkoluulottomasti kokeillut muitakin. Enkä nyt puhu merkeistä, vaan nimenomaan ravintosisällöistä, jotka saattavat erota rajustikin toisistaan. Testailtu on niin vegaanisia-, gluteenittomia- kuin maidottomiakin tuotteita ja pidetty sormet ristissä, josko löytyisi jotain suosikkeja, joita voisi napata omaan ruokavalioon. Vaihtoehtoja on löytynyt niin tavalliselle pastalle, leivälle kuin lihallekin ja ideoita on saatu aamiaiselle ja välipaloihin. 

Yksi tammikuun varteenotettavista löydöksistäni on härkäpapu granola karpalolla. Herkkua smoothiebowlissa! Omaan makuuni tämä on ehkä tavalliseen aamiaispöytään ihan pikkuisen liian makea, mutta esimerkiksi näin viikonloppuisin erittäin jees! Kaurahiutaleista, herneproteiinista ja härkäpavuista koostetussa granolassa on peräti 18g proteiinia.

 

Banaani-raakasuklaa smoothie

1 voimaruoka 360 annospussi, suklaa

1 banaani

1 avokado

tammenlehtisalaattia

loraus vettä

koristeeksi: härkäpapu granolaa, kookoshiutaleita, kiivi pilkottuna

 

xx Sara

Kommentit

xod (Ei varmistettu)

Kommentoin jo tota "Painojen vaihtelun voima" -postausta mutta nyt taas en tiedä ootko edes lukenut kommenttia, joten laitan tähän uudelleen... Koskien vanhempien postausten kommentointia.

Eikös toi oo vähän tyhmää, ite usein kommentoin vanhempiakin postauksia kun ei ehdi aina kaikkea välttämättä lukemaan ja sit odottelen vastauksia kun en tiedä ettei niitä edes lueta :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Vastausten venymisenä syynä ihan se, että pyhitin sunnuntai-illan itselleni :)

xod (Ei varmistettu)

Tuo ei siis ollut pointti vaan se ettei moni tiedä ettet edes lue kommentteja jos vanhempiin postauksiin kommentoi... Näin luulisin, itsekään en tiennyt ja usein kommentoinut vanhoja postauksia ja sitten "tyhmänä" odottanut vastausta vaikka kommentit ei ole sua ikinä edes ilmeisesti saavuttaneet.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tässä asiassa on tapahtunut muutos ihan viimepäivinä kun sain kommenttienvalvonnan vanhempiin postauksiin, eli jatkossa ne näkyvät minullekin ja osaan niihin vastata!

Kommentoi