THE HAT

Tickle Your Fancy

Tavaramerkkini eli päähineet ovat pikkuhiljaa siirtyneet sivummalle. Ennen en suunnilleen poistunut asunnosta ilman hattua, kun taas nykyään niitä eteisen peilin edessä päähäni mallaillessa joudun pyyhkimään päältä sentin pölykerroksen. Syy tähän valkeni minulle viime viikolla: kaikki hattuni ovat pyöreitä ja löysiä. Havahduin siihen kuinka ärsyynnyn löysistä, lepattavista, helposti ruttaantuvista ja tuuleen tarttuvista lierihatuista. Hattukokoelmastani lähes kaikki ovat juurikin näitä! Kaipasin ryhdikkäämpää ja jämäkämpää versiota, the hattua.

Sellainen löytyi reissun viimeisien päivien aikana yhdestä ihanasta second hand liikkeestä! Tässä on vaan jotain todella coolia. Hattu on alkujaan Zarasta ja lieri nahkapäällysteinen. 5/5!

hat 2hand / jacket 2hand / skirt 2hand (borrowed from Annika) / sneakers Vans (borrowed from Annika)

 

I'm a hat person. Always have always will. Only recently I haven't wear my favorit accessorize that often, and with recently I mean like past year. First I thought it was because of my shorter hair but last week it hit me. The perfect hat is missing. I don't have the hat. The straight hat that keeps it's shape and can be worn even though the weather is be windy. Well I did found the hat! Saw it in a secondhand shop in Manhattan and bought it right away!

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

justsayinghi (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Todella hyvännäköinen ja nimenomaan ryhdikäs hattu! Juuri itsekin viikonloppuna ihastelin yhtä kaunista viininpunaista hattua ja se jäi mieleeni niin, että tekisi mieli käydä ostamassa se, vaikka en olekaan koskaan osannut käyttää hattuja! :D Sulla on kyllä aina mitä mahtavimpia hattuasuja, niin ehkä selailen niitä vielä lisää inspiksen toivossa. :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi kiitti! Mä pidän peukkuja rohkaistumisen puolesta!

Aivan ihana asu jälleen, niin simppeli ja kaunis. Toi sun nykyinen tukka on ihan mieletön, näyttää tosi hyvältä hatunkin kanssa :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiiiitos!! :)

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Vaaauuu iiiiihana hattu! Vau toi vetskari ja nahkalieri! Melkein täydelliseks vois sanoo! Paitsi ei ihan! Kun mä käytän hattuja sateenvarjoina nii se nahkapäällyste lierissä vois olla vähän huonona, sellasen huonon puolen keksimällä keksin :D Paitsi jos se onki tekonahkaa, :OO

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa eikö!! Lieri on kyllä tekonahkaa eli ei mitään negatiivista! :D Ja hei mä käytän myös hattuja aina sateella "sateenvarjona"

Tinja Karlsson

Onpas cool hattu!!

Kommentoi