HEALTHINKI

Tickle Your Fancy

Käytiin eilen Liisan kanssa lounaalla kahvilassa, johon olen halunnut jo piiiiitkään. Tehtaankadulla sijaitseva Healthinki tarjoaa arkisin terveellistä ja herkullista, jokaisen instagram-fanaatikon suosikkiruokaa ;) Maailman ystävällisin asiakaspalvelu ja vitsi näitä bowleja, siis ihan mielettömiä! Neljältä ovensa sulkeva paikka soveltuu aamiaiselle, lounaalle ja iltapäiväkahveille. Testaa ainakin smoothie bowl ja avocado toast! 

Ps. kolmosratikalla pääsee suoraan kahvilan eteen (Kapteeninkadun pysäkki)!

 

HEALTHINKI

Tehtaankatu 13, Helsinki

Mon–Fri 7.30–16

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei ihana! Mistä toi sun musta neule on ostettu? Onko hyvää matskua:-) entäpä sun instagram kuvassa näkyvä viininpunainen neule:>

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää musta cashmere-neule on Lidlin uutta mallistoa!! Kuvittele, ihan hullua. Kuudella kympillä laatukamaa!

Se toinen on Ginasta! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

IHANAN NÄKÖISTÄ, pakko piipahtaa ensi viikolla lounaalla tuolla!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Enjoy! :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en ymmärrä miksei toi oo viikonloppuisin auki :'-(((((

saratickle
Tickle Your Fancy

En mäkään! Toi menestyis niin hyvin viikonloppuaamuisin!!

Q (Ei varmistettu) http://mymindwithme.blogspot.com

Ihanan herkullisen näköstä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!!

Hannnnnna (Ei varmistettu)

Noi näyttää niin hyviltä ja Ausseista juuri palanneena juoksin sinne sydänsilmäemojiina. Pakko kyllä pohtia, että onko kyseessä todella sama paikka, missä juuri kävin? Paikan omistajan ystävällisyys taitaa jakautua lähinnä suomenruotsalaisille ja bloggaajille yms ja yhtäkään kiitosta, hymyä tai ole hyvää ei tullut. Valmiina kaapissa olevat bowlit ja takeaway-mukeissa olevat smoothiet ei liikaa nosta houkuttelevuutta... Jos tarkotuksena on saada kauniit ig-kuvat, toimii. Muuten Helsinki on täynnä ystävällisempiä paikkoja.

saratickle
Tickle Your Fancy

waaat! Me ei kyllä paljastettu meidän kameroita kun vasta puoli välissä ja tyyppi oli silti aivan ihana. Bowleaja ja leipiäkin tehtiin sitä mukaa kun niitä meni!

No mutta, koskaan ei tiedä, ihmisiä tässä vaan ollaan :) Kyllä mäkin muistan asiakaspalvelu-uraltani niitä päiviä kun kaikki on ollut huonosti. Silloin keinotekoinen hymy ja peruspalvelu oli parasta mihin pystyin.

Ymmärsinkö oikein, että LIDL:ssä on neuleita, ja yhden neuleen hintana 60 € ?

Kommentoi