HEELMANIA

Tickle Your Fancy

Jahas, jahas. Juhlakausi selvästi lähestyy, meikäläisen aamu on nimittäin vierähtänyt ihan rehellisesti korkkarihaaveillessa. Aivan liian siistejä juttuja!! Muutamat näistä olen bongannut naapurimaan bloggaajien päältä ja sen jälkeen olenkin (ylläri) ollut myyty. Ongelma on tässä vaiheessa lähinnä se, että mitkäs näistä?!?

 

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here

 

Way too many cool heels, way too hard to make a decision.... :D

 

*sisältää mainoslinkkejä

 

T. Sara

Kommentit

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Ite oon kuolannu noita karvapallokorkkareita (haha, mikä sana) ikuisuudet, pakko saada sellaset!!! ;D Sinuna ottaisin joko ne tai sitten noi 3. kengät! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama!! Mutta osaisinko käytää? Tuskin :D

EllaE
Ella Elers

Kakkoset ja kutoset mulle! Oh my gaaadh sen jälkeen kun näin noi kakkoset Lisa Olssonilla oon ajatellut niitä päivin ja öin

saratickle
Tickle Your Fancy

No juurikin se Lisa!! :D

5. on ainakin niin klassinen että niiden käyttöikä on loputon

saratickle
Tickle Your Fancy

Juurikin niin. Voi hemmetti, liikaa hyviä perusteluja!

LauraKaa (Ei varmistettu)

3. ja 4. omaa silmää miellyttää eniten :)

saratickle
Tickle Your Fancy

I like them too!!

Sinii (Ei varmistettu)

Number kuusi! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne olis käytännölliset!!

RO (Ei varmistettu)

1 ja 6!!

minxyways (Ei varmistettu)

viittiskö kertoo yritystä tai merkkiä missään! ei napsi mainoslinkkien painelu

Eli periaatteesta et klikkaa mainoslinkkiä (=et halua että Sara saa palkkaa työstänsä) mutta hänen pitäisi vaivautua kertomaan sinulle erikseen tiedot mainostamistaan tuotteista? Aika jännä.

minxyways (Ei varmistettu)

ei ole mikään periaate vaan silkka laiskuus, joten ota pikkarit pois kiemuralta :D halusin tietää merkin jotta kuvan saisi muksasti yhdistettyä jonkinlaiseen mielikuvaan hinnasta+laadusta! ettei tarvitse kiinnostua turhaan. onhan esim muotilehdissäkin sun muissa katalogimainoksissa nää tiedot mukana.

mut eipä siinä, kyllä mun mielestä esim mätänellyn cookiespolitiikka on jotenkin ikävän läpinäkymätöntä ja vähän myös arveluttavaakin. saran palkansaantia mulla ei ole mitään vastaan, musta on vaan epäilyttävää ja outoa olla siinä tietämättäni mukana :----DDDDD

No en mä tiiä onko tuo laiskuus yhtään sen parempi motiivi, toisen pitäis kertoa sulle merkit ja mallit ihan vaan siksi että et jaksa klikata linkkiä :D Mut joo eipä tää ees kuulu mulle, satuin vaan lukeen sun viestin sellasella hetkellä ku olin muutenki pahalla tuulella, sori.

Nii ja jos vielä kaipailet niitä tietoja ni ne näkyy ihan siinä linkissä, eli laittamalla hiiren osottimen linkin päälle kaikki tarvittavat tiedot tulee näkymään näytön alareunaan (ainaki chromessa!) :D

MiniMalliks
MiniMalliks

Nro 3 niin mageet :)

Kommentoi