Hei sinä, usko itseesi!

Tickle Your Fancy

 

Olen viime aikoina saanut jotenkin erityisen paljon arvostelua uravalinnastani. Tuttujen ja tuntemattomien hyökkääviinkin mielipiteisiin (sanoisinko kulutetusta) aiheesta on tässä vuosien varrella ehtinyt jo turtua, mutta toisinaan nuo kommentit pääsevät ihon sisään. Ja sekös jos joku saa vereni kiehumaan. Tietämättömien mielipiteillä kun ei pitäisi tässä tapauksessa olla mitään merkitystä, mutta minkäs teet, ihmisiä tässä kuitenkin vaan ollaan. Olen kulkenut omaa tietäni jo pienestä asti. Tehnyt itsenäisiä valintoja ja uskonut omaan tekemiseeni. Minä olen se, joka tunnen itseni kaikista parhaiten. Minä tiedän mitä elämältäni ja uraltani haluan, ja mitä taas en halua.

Näissä mielentiloissa herkistyin tänään miltei kyyneliin, kun näin ensimmäistä kertaa Zalandon Nordic Style Icons Awards -sivuston livenä. Katselin tuota lahjakasta, työlleen omistautunutta porukkaa (josta, voitteko kuvitella, vielä tunnen lähes kaikki!?!), ja omaa nimeäni siellä joukossa. Ihan hullua?! Best Style Icon Female -ehdokkuuteni palautti tänä aamuna kunnianhimoni oikealle paikalleen.

Postaus olkoon muistutuksena kaikille teille. Tehkää just niitä juttuja, joita rakastatte ja kulkekaa just sillä polulla, jonka olette valinneet. Tähdätkää tähtiin, uskokaa itseenne, älkääkä hitto vie välittäkö mitä muut on siitä asiasta mieltä. Ja jos joku sanoo, ettei harrastuksesta x voi tehdä työtä, niin todistakaa, että se tyyppi on väärässä.

Ps. Me bloggaajat arvostettaisiin kovasti jos kävisitte antamassa äänenne suosikeillenne, koska näillä mielipiteillä on väliä :) Äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti. Iso kiitos jo kaikille tässä vaiheessa äänestäneille. Sydämiä keskiviikkoiltaan <3

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

// So happy and honoured to be nominated as a Best Style Icon Female in Zalando Nordic Style Icons -awards <3 Please vote for your favorite bloggers!

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

KYLLÄ &lt;3 yksi asia mitä ihailen sussa on että sulla on asenne kohdillaan! Päämärätietoinen mutta silti nöyrä ja samaistuttava. Todellakin ansaitset ääneni &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi juku mikä kommentti. Ihanasti sanottu <3

Tanyaaaa (Ei varmistettu)

Voi hyvää päivää miten upeat kuvat!! Värit on niin raikkaat ja toi lokaatio!? Mistä te keksitte näitä? Ääni menee sulle. Tää on kaikista laadukkain, silti rento, blogi.

saratickle
Tickle Your Fancy

ääääk, kiitos kiitos! <3

Elisa Lepistö

NÄÄ KUVAT JA SINÄ <3 <3 

saratickle
Tickle Your Fancy

SIINÄÄÄ! Upeita kuvia oot ottanu <3 Tänään nähdään <3

mirvaannamaria

Ihana postaus, näitä tarvitsee aina silloin tällöin <3 Olet ehdokkuutesi ehdottomasti ansainnut ja mä ainakin annoin äänen sulle. Oon lukenut sun blogia pitkään, mut jotenkin erityisesti viimeisen vuoden aikana se on ollut sisällöltään aina vaan parempi, sä teet ihan huikeeta duunia - muista se aina! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh, kiitos ihan tavattomasti. Ihan mahtavaa palautetta, arvostan mielipidettäsi ihan todella! <3

Pakko sanoa sullekin, että ihan tosi hyvää työtä blogin kanssa! Aiheet on tosi mielenkiintoisia ja postaukset mukavan informatiivisia, love it! :)

kattungar
Kattungar

Ääni annettu jo aikoja sitte ;) ensimmäisiä bloggaajia, joita oon aloittanut seuraamaan. Laatu, ja jututkin vaan paranee vuosi vuodelta :) Oon lukenut varmaan kaikki postauksesi, ja kyllä ne vanhimmatkin joita naureskelitte snäpissä, hehe ;) oot huikea, ja inspiroiva <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! En kestä! Kiitos kauniista sanoistasi <3 

sanniiiis (Ei varmistettu)

Mun mielestä tommoset kommentit kertoo aina enemmän sanojastaan kuin kohteesta. Valitettavaa on että jos kasvaa kuullen vain negatiivisia kommentteja niin sitä alkaa itsekin uskoa niitä. Sitten kun saa sitä oikeampaa perspektiiviä muilta niin ihan yllättyy miten paljon toiset ihmiset taas voi arvostaa sitä omaa ammatinvalintaa. Mä opiskelen itse tällä hetkellä urheilupsykologiksi ja olen kuuullut NIIN paljon varsinkin vanhemmilta sukulaisilta ja muilta kuinka turha ammatti se on. Sitten kun liityin uuteen urheiluseuraan sainkin äkkiä ihan hirveästi arvostusta opiskelualan takia, ja kaikki oli ihan hirveän kiinnostuneita siitä. Oon samaa mieltä että ihan turha välittää negatiivisista kommenteista, pitää tehdä sitä mitä itse rakastaa. Oot kyllä mun mielestä yks parhaista roolimalleista koko Suomessa nuorille tytöille tai miksei oikeastaan kelle tahansa. Sun kaltaisia ihmisiä tarvitaan lisää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh, vitsi mikä kommentti. <3 Jättimäinen kiitos!

Aivan mahtavaa, että oot löytäny sun juttusi ja oot rohkeesti pysynyt sillä tiellä. Toisten eriävillä mielipiteillä ei tässä tapauksessa ole mitään painoarvoa, you rock!!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Älyttömän upeita kuvia! Oot kyllä ansainnut ehdokkuuden ja ääni meni sulle. Blogiasi on aina kiva lukea :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ihana!! :)

Sara Vanhala (Ei varmistettu)

Tuota "ei tuo ole mikään ammatti?!" juttua en tajua koskaan... Leipuri leipoo pullaa = leivottu pulla ilahduttaa ihmisiä, maalarit maalaa taloja = nätisti maalatut talot ilahduttaa ihmisiä ja bloggaajat kirjottaa blogeja = joiden lukeminen ilahduttaa ihmisiä! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanos muuta. Kyllä me vaan tarvitaan näitä ari ammatteja meidän arjessa. Olisi monen arki aika paljon hankalampaa jos ei olisi auton korjaajia tai vaikkapa siivoojia. Työtä tehdään motiivin takia, ei ammatteja yksinkertaisesti olisi, ellei niille olisi tarvetta!

Ellu R

Kiitos tästä postauksesta. Tällaset jutut on aina tervetulleita, kun monet jutut tuntuu kaatuvan päälle ja usko itseen on vähän hukassa, kiitos siis. Ja ääni annettu, todellakin ansaitset voiton! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana sinä! <3 Kiitos tuesta!

Mariak (Ei varmistettu)

Oot vaan ehkä maailman paras bloggaaja ja vaikutat vielä niin ihanalta ihmiseltä että ei tarvinnut edes kahta kertaa miettiä kenelle annan ääneni! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole ennen kommentoinut näihin postauksiin mutta nyt on aivan pakko.
Tämä tuli niin tarpeeseen, omassa elämässä tekemässä suurta askelta eteen päin ja tämän luettuani vihdoin uskallan lopullisesti tämän harppauksen ottaa. Kiitos! Ja ääni annettu :)

Pumpuli
Pumpulielämää

Ääneni meni ehdottomasti sinulle! :) Kiitos sisällöllisesti kivasta ja mielenkiintoisesta ja kauniista blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Sara tää sun blogi on rautaa! En koe, että seuraan mitään blogeja, mutta kuitenkin löydän itseni säännöllisesti kurkkimassa kuulumisiasi. Yksi syy on upeat kuvasi. Varsinkin tässä postauksessa! Kiesus mikä raikkaus ja värit!! Ps. Mistä sortsit on?!?!?

Hanna Maria
Hanna Maria

Vau mikä lokaatio, missä nää on oikeen kuvattu? :o

Lii L (Ei varmistettu) https://byliil.wordpress.com/

Mahtavaa! Onnea ja todellakin samaa mieltä, tosin välillä muiden kommentteja kuunnellessa on hankala uskoa itseensä ja tekemiseensä!

El

Ääni annettu sinulle hetkeäkään epäilemättä! Kuten perusteluunkin kirjoitin, olet inspiroiva, jalat maassa seisova sekä hieno esikuva myös nuoremmille lukijoille, mahtavaa!<3

Kommentoi