Hello Maldives

Tickle Your Fancy

 

Oh my God. Ei millään meinaa mennä jakeluun, että me todella ollaan täällä. Malediiveilla! Kohde on roikkunut must go -listan kärkipäässä vuositolkulla, eikä syyttä. Vuorokauden saarella majailun jälkeen voin sanoa, että kyseessä on yksi kauneimmista paikoista, joita olen koskaan silmilläni todistanut. 

Vietetään viikko Summer Island nimisellä saarella, johon eilen rantautuessamme sanoja ei suunnilleen tullut suusta. Jauhon valkoinen (ja tuntuinen) hiekkaranta, turkoosi meri, paljon hassuja lintuja ja täydellinen ilmasto. Ihan epätodellista!

Meikäläiset hyökkää nyt illallisbuffan kimppuun. Mahtavaa viikonloppua kaikille!

 

 

Halla x Halla swimsuit 

Zalando/Free People dress (here*)

 

xx Sara

Kommentit

Uhhh!

Muistakaa nauttia!! :)

https://faijahommia.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti <3

Marannli (Ei varmistettu)

Aivan upea paikka! Harmillisesti tosin myös Malediivit tulevat jäämään veden alle ilmastonmuutoksen aiheuttaman merenpinnan nousun seurauksena :(

saratickle
Tickle Your Fancy

Jep, surullista :/ Aihe on selkeesti herkkä aihe paikallisille.

Tämä on heittämällä yksi upeimmista maista missä olen vieraillut <3

Jennialina (Ei varmistettu)

Mitä kautta otitte matkat, valmismatka vai ei? Mitä maksoi ja minkälainen hintataso on kohteessa? Suunnitteilla on mutta mietin kuinka mahdottomasti tuo vaatii säästöjä. Näyttää kyllä todella upealta, nauttikaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Omatoimimatka! Lennot on reissun halvin osuus (meillä tais olla 600 euroa). Majoituksia löytyy nykyään laidasta laitaan. Siskoni oli reissussa tammikuussa ja he majoittuivat home stayssa paikallisella saarella. Meillä on tyttöjen kanssa viiden tähden hotelli puolihoidolla, joka oli huomattavasti arvokkaampi sijoitus. Tänne on siis todellakin mahdollista tulla pienemmälläkin budjetilla, kokemus on vaan eri :)

Kommentoi