Helppo ja ravitseva smoothiepohja

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Voimaruoka Wholefood 360

 

Saanen esitellä teille tuoteperheen, joka on ollut minulla käytössä kohta jo vuoden päivät. Kiireisten aamujen ja iltapäivien pelastaja. Myös treenien jälkeen näitä tulee vedettyä. Voimaruoka 360 Wholefood on proteiini- ja superfood-sekoitus, jonka kaikki raaka-aineet on valittu luonnosta. Mitään keinotekoista ei tuotteisiin ole lisätty. Tuote toimii sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna (palkkarihenkinen) tai smoothiepohjana, kun lisäät joukkoon esim marjoja!

Voimaruoka 360 Wholefoodin vahvuus on sen ravintorikkaus. Tuote on kehitetty ravintoympyrän mukaan ja siitä löytyy ihmiskeholle välttämättömät ravintoaineet: proteiinia, rasvoja ja hiilihydraatteja sekä kuituja ja mineraaleja. 

Etenkin silloin kun jääkaapista ei löydy mitään aamiaistarvikkeita tai smoothieen sekoitettavia järkeviä raaka-aineita, iloitsen näiden olemassaolosta. Niin kauan kun jauheita löytyy, on smoothieiden tekeminen tässä taloudessa taattu! 

 

Vadelma-kookos smoothiebowl (ylin kuva):

200g pakastevadelmia

1/2 banaani

n. 1,5dl kookosjuomaa

1 ps Voimaruoka Wholefood 360 - Kookos

 

Koristeluun:

 

1/2 banaani

kourallinen tuoreita mansikoita

kourallinen pensasmustikoita

chian siemeniä

kookoshiutaleita

2 lehteä

 

Kerta-annospusseista on kehkeytynyt suosikkejani. Näitä on helppo kantaa mukana ja nauttia veteen tai vaikkapa kauramaitoon sekoitettu, ravitseva välipala toimistolla. Esim Voimaruoka Wholefood 360 kookos sisältää herneproteiinia, chiasiemeniä, kookosta, kurpitsansiemeniä, mantelia, psylliumia, pellavansiemeniä, seesaminsiemeniä ja auringonkukansiemeniä. Yhdessä 50g:n kerta-annospussissa on energiaa peräti 250 kcal. 

 

Mango-ananaspirtelö

100g pakastemangoja 

1/4 tuoretta ananasta

2 dl kookosjuomaa

1 ps Voimaruoka Wholefood 360 - Vanilja

+ koristeluun mansikoita

 

mango-ananaspirtelö

 

xx Sara

Kommentit

NiiinaS (Ei varmistettu)

Kuulostaapa käteviltä! Onko ihan ok makusia pelkkään veteen sekotettuna? :)
Tuli tässä mieleen, että sulla on aina välillä postauksia kavereiden asuista eikä oo ollu pitkään aikaan niin toiveena niitä lisää! Vaikka kyllä sun omatkin asukuvat on aina kivoja myös :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Jep! Vähän monipuolisempi ja terveellisempi vaihtoehto tavallisille palkkareille :) Näissä ei tosiaan ole sokeria kun se 1g per annospussi, eikä mitään keinotekoista, eli jos on tottunut makeampiin palkkareihin niin voi maistua vähän eriltä!

Hei mainio muistutus! Kiva kuulla, että ne ovat kiinnostelleet :)

S | k | l (Ei varmistettu)

Paljonko proteiineja yhdessä annospussissa on? :)
Kiinnostaisi löytää täysin luonnonmukainen palkkari, harmi vaan että ne on niin kalliita. Täytyy katsoa mitä tää kustantaa kaupassa, oon joskus näitä kattellukin!

Kommentoi