Helsingin parhaat uimarannat

Tickle Your Fancy

 

Pikkukosken uimaranta

Söpö ja viihtyisä uimaranta, joka jää monelta huomaamatta. Sijaitsee aivan Vanhakaupungin kulmilla, Vantaanjoen varrella. Parhautta on kuntoiluvälineet, biitsikenttä ja hyppytorni!!

Aurinkolahden uimaranta

Helsingin ylpeys! Tänne saapuessa tulee fiilis, kun olisi matkustanut pidemmällekin. Vuosaaressa sijaitseva ranta on ehdottomasti hienoin näillä seuduilla. Iso biitsi, jossa kiva kahvio! 

Mustikkamaan uimaranta

Suosikki lenkkipolkuni varrelta löytyy viihtyisä pikkuranta, jossa itseasiassa tänään vietettiin päivä! Eikä tämä jää tähän, rannan vieressä on kerrassaan mahtava ulkoilmagymi, jossa on vedetty hyviä treenejä useaan otteeseen, myös tänään! Mustikkamaa (jonka kautta tosiaan mennään Korkeasaareen) on muutenkin huikea paikka aktiivi-ihmiselle. Ulkoilun lisäksi saarelta löytyy mm. tenniskenttiä ja seikkailupuisto!

Pihlajasaaren uimaranta

Pihlajasaaren hiekkaranta on meikäläiseltä vielä kokeilematta, mutta hyvää olen kuullut! 500m pitkä hiekkaranta näkyy heti saareen tultaessa. Saareen pääsee vesibussilla Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Uunisaaren uimaranta

Uunisaaren suojaisa uimaranta sijaitsee Kaivopuiston edustalla. Viihtyisälle rannalle pääsee vesibussilla Eiran rannasta. Huom! Uunisaaren biitsipäivänä on pakko käyttää tilaisuus hyödyksi ja käydä samalla reissulla Liuskaluodon Skifferissä pitsalla!

Hietaniemen uimaranta

Hietsu tuskin esittelyjä kaipaa. Jokaiselle helsinkiläiselle tuttu, iso ranta sijaitsee keskeisellä paikalla. Puitteet on ruokailuun, biitsin pelaamiseen ja koripalloon. Suppailuakin löytyy!

Suomenlinnan uimaranta

Suomenlinna on i-ha-na! Tänne on kiva tulla viettämään aurinkoista päivää. Kallioilla on mukava istuskella ja biitsillekin pääsee! Iso suositus on viipyä täällä auringonlaskuun asti! Suomenlinnaan pääsee Kauppatorilta lautalla 10 minuutissa!

Munkkiniemen uimaranta

Mukava pieni ranta rauhallisessa Munkkiniemessä! Vierestä, Kalastajatorpalta löytyy Helsingin ehdottomasti viihtyisin SUP- ja windsurfing vuokraamo, Twenty Knots! Tämä kannattaa kokeilla samalla reissulla!

 

 

Vinkkailkaa ihmeessä muitakin hyviä! :)

Pictures: Kaisa Turunen

xx Sara

Kommentit

NooraHaloo (Ei varmistettu)

Lauttasaaren uimaranta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No siellä ei ookkaan koskaan tullut käytyä!

sss (Ei varmistettu)

Huutomerkkejä! :D Hyvä listaus, itselläni on tavoitteena joka kesä pyrkiä valloittamaan ainakin pari uutta uimarantaa. Mustikkamaa vaikuttais nyt kovasti olevan tän kesän juttu uuden sillan avautumisen myötä.

Miffa.s (Ei varmistettu) http://www.miffas.com

Hahah Pikkukoskella pussikaljoteltiin aina teininä, huippu paikka :D Tosta Mustikkamaan-lenkistä tuli mieleen, et olisko sulla jakaa enemmänkin hyviä lenkkireittivinkkejä noilla huudeilla? Muistan, et edelliskeväänä vinkkasit siitä Vanhankaupungin lahdesta, ja se jäi kiertämättä kun jalka oli vähän sökönä, mut nyt tuoreena arabialaisena (wuhuu, sain avaimet eilen ja pitäis muuttaa vknlopun aikana!!) täytyy kyllä mennä vihdoin juoksemaan se täs lähiaikoina... Mut joo, lenkkireitit top 1043896 -postausta toivoen :D

Ja mitä rantoihin tulee, niin tykkään myös Aurinkolahen suunnalla Kallvikista, vaikka en kyllä muista paljonko siellä varsinaista biitsiä on. Ennemmin tykkään kävellä siellä saaren kallioille (parasta, kun vesi on niin matalaa, et sinne pääsee helposti kastelematta vaatteita) hengailemaan :)

Papaa (Ei varmistettu)

Asun itse täällä vuosaaressa ja liputan myös kallvikin niemen rannalle! :) vaikka kyllähän aurinkolahden ranta sen 100-0 rökittää mutta se paikka jää monilta usein unholaan.

Niipu (Ei varmistettu)

Marjaniemen uimaranta itiksen lähellä siellä myös kalliot missä ihana istuskella illalla auringonlaskuun asti, Lauttasaaren uimaranta ja Laajasalon uimaranta. Ihana mekko kuvissa onko se mistä?

Ps. Ihanaa kesää iha ehottomasti lemppari bloggaajalle! :)

Miiiiii (Ei varmistettu)

Pikkukoskella myös sauna torstaisin klo 14-17.30!

Susann
Eleganssi

Listaus tulee tarpeeseen, kiitoksia!

Kommentoi