Helsinki Central Park 10km

Tickle Your Fancy

Edellisestä juoksukilpailusta on aikaa. Vaikka tällä(kään) kertaa kyse ei ole mistään elämää vakavammasta kisasta, on kilpailutilanne aina kilpailutilanne. Osallistuttiin tosiaan mukaan muutaman tunnin päästä starttaavalle Helsinki Central Park 10km juoksulle ja mikäli vesisade ei nyt myrskylukemiin ylly, on tarkoituksena alittaa 45min.

Harvoin tulee haastettua itseään näin tai ylipäätään juostua 10 kilometriä niin kovaa kun pystyy. Olen tasan yhden kerran juossut kyseisen matkan samanlaisessa kilpailutilanteessa ja tästä on pian neljä vuotta aikaa. Nyt on tavoitteet ja kunto vähän eri tasoa. Jälkimmäinen ainakin toivon mukaan on... :D

Niin hassulta kun se kuulostaakin, minua jännittää. Oikeastaan pelkästään kivalla tavalla! Tätä fiilistä on ollut ikävä!! Kamat pakattu ja puurot vedetty. Kohta mennään :)

clothes Nike* / sneakers Adidas* / watch Suunto* (*=gifted)

 

Today we're attending Helsinki Central Park 10km run. It's been a while since my last race and to be honest I'm a bit nervous right now. Or let's say excited and nervous at the same time. My goal is to beat 45 minutes, let's see how it goes!

 

T. Sara

Kommentit

Vain yksi elämä

Tsemppiä kisaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos! :) meni varsin kivasti tämä kisa!

Päpsä (Ei varmistettu)

Mikä oli loppuaika?? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

44:08! Meni tosin niin kevyesti, että tosta olis pitäny karsia ainakin 30 sekkaa vielä veke!

Päpsä (Ei varmistettu)

! Jes ! Hyvä aika, itellä vielä vähän matkaa tuohon vauhtiin :D

Kommentoi