Helsinki Half Marathon 2015

Tickle Your Fancy

Jos lähdetään liikkeelle siitä, että onnistuin aamulla hävittämään puhelimeni, hävittämään myös ystäväni, olin myöhässä tapahtumapaikalta enkä ehtinyt käymään pissalla ennen lähtöä, meni homma noin niinku muuten ihan putkeen :D Keli oli mitä mielettömin. Mikä fiilis oli oikeasti valua värikkään letkan mukana aamuauringossa Kaivopuiston rantaa!

Oltiin poikaystäväni kanssa jäniksinä mukana tapahtumassa, eli juostiin ilmapallojemme kanssa tavoiteaikaa, 2:20 bruttoajalla. Pieniä matemaattisia laskutoimituksia joutui tekemään reitillä vauhdin suhteen, mutta aivan superhauskaa puuhaa! Ihan ehdottomasti haluan tähän pestiin toistekin :)

Aivan mahtava tapahtuma, kiitos järjestäjille!

clothes and sneakers Adidas (gifted)

 

Helsinki Half Marathon done!

 

T. Sara

Kommentit

tikkarih (Ei varmistettu)

Moi!

Haluun vaan sanoa, että sun blogi on äärimmäisen mahtava. Se on yksi lempiblogeista (ööh..seuraan vaan kahta blogia) ja blogin sisältö on aina mieleenkiintoinen. Ihailen sun asennetta kaikkeen. Kaikkea hyvää sinne :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos valtavasti näistä kauniista sanoista, ne merkkaavat mulle ja blogilleni paljon :)<3 Ihanaa sunnuntaipäivää. Hali!

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Jee, hyvä suoritus ja varmaan kiva kokemus toimia jäniksenä :) Mä olen ehkä muuten vähän kateellinen noista sun kaikista ihanista treenivaatteista, miten voit aina treenikuvissakin näyttää niin tyylikkäältä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Se oli yllättävän hauskaa! Pääsi tsemppailemaan samalla muita juoksijoitakin! :) Hehe, treenivaatteet on heikkouteni... Niitä löytyy aikalailla! :D

Sofia Kontro (Ei varmistettu)

Ihanan värikästä ja aurinkoista, näi kuvista päätellen!:)

<a href="http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/" rel="nofollow">sofiaelizabetha.blogspot.com</a>

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes sitä se oli! :) Ensi vuonna messiin!

minimalist (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com

Tuo oli mun eka puolimaraton ja olin valinnut sut omaksi jänikseksi, mutta perhana kun pääsit jo Merihaan jälkeen karkuun! Oma aika jäi sen myötä aika paljon tavoitteesta mutta ei se oikeestaan loppujen lopuksi haitannut. Ylipäätään tuosta matkasta suoriutuminen oli jo niin huikee juttu, enkä ois vielä 3kk sitten uskonut tuohon pystyväni! Ens vuonna uudestaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanko totta! Hei ihan mahtavaa että pääsit maaliin! Se on oikeesti tosi iso suoritus ekalle puolimaralle! :) 21km, siihen ei ihan tavallinen tallaaja pysty!

Ensi vuonna todellakin uudestaan :) Kivaa juoksukesää!

 

 

Kommentoi