Helsinki Half Marathon - Puolimaratonille jänistämään

Tickle Your Fancy

Ja juuri kun olin luvannut itselleni, että sunnuntaisen maratonin jälkeen pidän kyllä pitkän juoksutauon, menin ja lupauduin 6.6 järkättävälle Helsinki Half Marathonille jänikseksi! Olen tästä jälkimmäisestä ehkä jopa enemmän innoissani kuin sitä edeltävästä maratonista :D Wuhuu!

Mikäli jänis ei sano yhtään mitään niin selvennetäämpä hiukan. Maratoneilla on usein mukana juoksijoita, jotka juoksevat matkan aina tiettyyn aikaan. Näihin juoksijoihin eli jäniksiin on kiinnitetty iso ilmapallo, jossa lukee tuo aika kuinka nopeasti hän reitin tulee juoksemaan. Eli mikäli matkassa ei ole sykemittaria muistuttamassa tavoitevauhdista tai kaipaat muuten vaan juoksuseuraa reitille, niin valitse lähtöviivalta tavoiteaikaasi sopiva jänis ja juokse reitti hänen matkassaan.

Mikäli puolikas kiinnostelee ja juoksuseura uupuu, ja vaikkei uupuisikaan, niin tervetuloa hölkkäilemään remmiin (+heittelemään yläfemmoja ohikulkijoille)! :D Reitti vaikuttaa ainakin ihan killeriltä - meikäläisen perinteisiä juoksumaisemia luvassa :) Juoksen matkan ajassa 2:20. Ilmapallosta varmasti tunnistaa!

 

xx Sara

Kommentit

Kattu (Ei varmistettu)

Jes! Mahtavaa! Eka juoksutapahtuma ikinä edessä ja juuri helsinki half marathon valikoitui ekaksi koetukseksi! Ja viel teikäläinen jäniksenä! Perfect!

saratickle
Tickle Your Fancy

TÄYDELLISTÄ!!!

Jensba (Ei varmistettu)

Ahah oonkohan vähän väsynyt mut toi sun työnimike vaan naurattaa älyttömästi! :D en oo ennen tommosesta kuullut!
Mutta hei! Nyt kun kommentoin(näinkin tärkeetä asiaa :D) niin sanonpa tässä samalla HIRMUSET tsempit sunnuntaille!! Sun matkaa on ollu ilo seurata, ja juoksukoulu on ollu ihan huippu juttu:)

rige (Ei varmistettu) http://nonocontrol.blogspot.fi/

coolio! Meikkis on tulossa juoksemaan elämäni ekaa puolikasta HHM:ään! :---) vähä jänskättää.
Ja joo reitti vaikuttaa mahtavalta! Toivottavasti sääkin on suotuisa :--)

Eveliina1 (Ei varmistettu)

HHM on ihan huikea tapahtuma! Viime vuonna osallistuin ja vieläkin tuon päivän muisteleminen hymyilyttää. Olisin halunnut tänäkin vuonna osallistua, mutta en saanut ketään kaveria mukaan :( Tiedän, typerä syy, mutta itselleni ei vaan tunnu kivalta mennä yksin. Kivempaa on jakaa se kokemus jonkun kanssa, vaikka omaa tahtia juostaisiinkin.

Piti kommentoida siihen Köpisvinkki-postaukseen, mutta heitän nyt samalla pari omaa vinkkiäni tähän:
- Lounaalle Palæoon! Ravintola on ihan keskustassa, Strøgetin sivukadulla (toinen ravintola Torvehallerne-kauppahallissa, joka on myös ruokafiilistelijän paikka!) ja tarjoaa siis paleo-safkaa, joka on aivan älyttömän hyvää!
- Maratonin jälkeiseen tankkaukseen: Foderbrættet (Vesterbrogade 41). Ns. roskaruokaa(hodareita, shampanjaa & drinkkejä) elegantimpaan tyyliin ja paikka on vähän kuin sekoitus glamour&hipster -tyylejä jos nyt jotenkin yritän kuvailla :D
- Tosi kiva pyöräretki tulee kun lähtee keskustasta pohjoisempaan. Rantatie Hellerupin kautta Klampenborgiin (jossa on mielestäni Köpiksen upein ranta) on jo maisemien kannalta upea.

Mahtavaa Köpiksen matkaa ja hurjasti tsemppiä maratonille. Nauti juoksusta ja Köpiksen tunnelmasta! Ai niin, luettuani sun eilisen (vai toissapäiväisen) postauksen, mä tulin yhä varmemmaksi siitä, että joku päivä vielä itsekin juoksen maratonin. Mä ajattelen just samalla tavalla, jos muutkin normaalit ihmiset siihen pystyy niin silloin minäkin ;D

minimalist (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com

Ekaa puolimaratonia olen minäkin lähdössä HHM:lle yrittämään - ja tarkoituksena oli hypätä juurikin 2:20 -jäniksen posseen! Vähän jännittää että pysynkö mukana kun tuo juokseminen ei ole mikään pitkäaikainen harrastus mutta yritetään pysyä sun perässä. Jänskää!! Tsemiä sunnuntaille!

http://mminimalisticss.com

Keisarinna (Ei varmistettu)

En kestä kun sun kroppa on niin täydellinen! :)

Kommentoi