Hengähdystauko

Tickle Your Fancy

Laitumia, hiekkateitä, piikkilanka-aitoja ja auringonsäteitä. Tällaisissa maisemissa ollaan huristeltu skoottereilla viime päivinä. On hassua, kuinka erilaiselta järvellä sijaitseva Ometepen saari on Nicaraguan sisämaan kohteisiin (kohteisiin, joissa olemme siis tähän mennessä käyneet) verrattuna tuntunut. Täällä luonto on huomattavasti enemmän läsnä ja alue muutenkin vehreämpi. Aivan ihana paikka!

Saaren kaikki kylät ja nähtävyydet alkaa olla koluttu ja onkin aika siirtyä eteenpäin. Seuraava kohteemme on Laguna de Apoyo, jossa meinataan majailla seuraavat päivät! Mikäli on muuten heittää mitään vinkkejä tänne, niin niitä otetaan mielellään vastaan :)

Muut ovat jo syvässä unessa ja meikäläinenkin painuu pehkuihin nyt! Kuullaan pian! :)

 

 

xx Sara

Kommentit

Eveli (Ei varmistettu)

Saiskohan teidän matkaseuraan liittyä täältä Suomen tylsistä sääoloista? NIIN upean näköistä että pelkästään näiden postauksien perusteella voisin varata lentoliput heti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe arvaa tekisikö jäädä tänne Elisan ja hänen poikaystävän kanssa kiertelemään! Suunniteltiin jo, josko tulisi tänne päin takaisin ensi kuussa, kun pyörivät Argentiinassa :D

Lispe (Ei varmistettu)

Oi että!! Sielä kyllä riittää nähtävää! Mielettömän hieno reissu teillä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

On kyllä ollut!! :) <3

Marjut (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.blogspot.fi

Ihanan näköistä!! Ootte käyny ihan samoissa paikoissa missä mekin meinataan käydä. Tuota Apoya odotan erityisesti, poikaystävä nimittäin sanoi sen olevan kertakaikkisen upea! Rannalta pääsee kajakeillakin, kannattaa kokeilla! :)) ihanaa loppureissua teille &lt;3 itse odottelen malttamattomana maanantaista lähtöä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Oikeesti! Joo me majaillaan tässä laguunin rannassa, josta pääsee suoraan suppailemaan ja kajakoimaan! Ihan huikea mesta!!

Rooooosa (Ei varmistettu) http://roosaviktoria.com

Huh, mitä kuvia! :o &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti!! :)

mmira (Ei varmistettu)

Siis kuinka upeita kuvia. Vau. Jään ehkä vielä hetkeksi katselemaan näitä

Kommentoi