Hermannin muurilla

Tickle Your Fancy

Käytiin pitkästä aikaa ihan huvikseen koluamassa Hermannissa sijaitsevaa isoa kierrätyskeskusta. Hankittiin viime talvena muuton yhteydessä tuolta mm. keittiönpöytä+tuolit, muutama lipasto ja koristetikapuut. Nämä eivät paljon maksaneet ja siihenkin vielä opiskelija-alet!

Jos huonekaluja siis uupuu, niin ennen sitä ikeareissua suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan kierrätyskeskukset läpi. Taas oli hyvännäköistä, uuden veroista tavaraa talo täynnä :)

"Hermannin muuri"

takki Zara, lakki 2hand, kaulaliina Pieces, paita Gina Trict, trikoomekko Cubus*, kengät Bianco*

 

T.Sara

Kommentit

Aino (Ei varmistettu)

Hei mua vaivaa, mitä tossa sun harmaassa paidassa lukee? :D Oon vasta äskeittäin tajunnu sun blogin olemassaolon ja oon jo ihan koukussa, jatka samaan malliin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti :) joo hehe pistin itserusketavaa häihin ja tämmösen norsun ihon kun omistaa, niin sehän imaisee sen täysillä ja iho näyttää heti siltä kun olis maannu viikon karibialla (tosin oranssilta:D)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Taisin just saada inspiraatiota mun tän päivän vaatetukseen, kiitos! Kun en vielä oo päässyt pukemaan päälle :D Näytät kivalta, eikä taida kauheesti ees palella vaikka jalat onkin paljaana? Ja vitsi toi seinä on hyvännäkönen! Ois kyllä ihana päästä penkomaan jonnekin kierrätyskeskukseen, pitääkin tsekata oisko jossain lähistöllä.. Käteviä muuton yhteydessä! Ei aina tarvii ostaa uusia uusina :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa sä oot nopee! Kiitti ;)

Aino (Ei varmistettu)

Haha kiitos!

saratickle
Tickle Your Fancy

kyseessä on jättimäinen tiilitalo Hermannin rantatiellä, ikään kuin Arabian kauppakeskuksen takana :) Nimi lukee isolla :)

saratickle
Tickle Your Fancy

woo superia jos tuli inspistä! :) mäki vaatekriisin iskiessä aamulla koluan heti pari vakkariblogia läpi ja usein homma on niiden jälkeen hoidossa, hehe. kierrätyskeskukset on paaaarhaimpia, niin jännittävää! :D Kivaa päivää sulle pikkunen! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

itseasiassa äiti on ostanut mulle tän lakin kirppikseltä joskus :) aika samnlainen sen H&M:n kanssa!

Heidi (Ei varmistettu)

Ei näytä rusketus yhtään pahalta ja näin syksyn/talven tullen mua ainakin piristää laittaa kunnon ruskettavat päälle ja ottaa vähän sitä väriä. :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

Minä tiedän! Pardon my french! Sanonta jossa pyydetään anteeksi rumaa kielenkäyttöä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehee tässä alhaalla se tulikin :) Tosis mahtavaa kuulla, että oot löytäny tänne ja pidät vielä, huippua :) Kiitos tuhannesti!

Heidi (Ei varmistettu)

Ihan asu ja takki erityisesti!! Ja tajuttoman ruskea oot!? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana kuulla! Kiitos :)

Hanna (Ei varmistettu) http://rewindandplayagain.blogspot.com

ihan mielettömän ihana tuo takki ! ja asu muutenkin <:

saratickle
Tickle Your Fancy

noup :D

aa (Ei varmistettu)

haha katoin et sul on oranssit sukkahousut hups:D

Miss T (Ei varmistettu)

Onko tuo H&M:n Paris Colletionin hattu? Aivan ihana! Jos täällä on joku lukija, joka tuollaisen omistaa ja haluaakin myydä pois; täällä olisi varma ostaja!!

Satu (Ei varmistettu)

Hei nyt kerrot missä toi paikka sijaitsee! Oon ite käynny vaan mayinkylän kierrätyskeskuksessa enkä oo kuullukkaan mistään hermannista! Joten pliiiiiis, kerro missä toi on! :)

Kommentoi