Hernesaaren rannassa

Tickle Your Fancy

Hernesaaren rantaan avattiin viime viikonloppuna ravintolakompleksi, josta meikäläinen on tällä hetkellä pikkusen innoissaan. Hyvin pitkälti juuri tällaista on Helsingin kesään kaipailtukkin! Jes! Pitkän terassin varrella on tuttujen ravintolaketjujen kioskeja ja baareja. Mielettömän viihtyisä paikka, ainakin näin sunnuntai-iltana kun musiikki oli kohdillaan ja kelikin suosi. Kompleksi on auki aina aamupäivästä myöhäiseen iltaan ja tarjolla on ilmeisesti viikonloppubrunssiakin.

Korkattiin Hernesaaren ranta tosiaan eilen Hero Crewn kesken. Tuhottiin ilta-auringossa läjä sushia ja pari ämpäriä sangriaa. Ihan huikeimpia kesäiltoja so far! :) Veikkaan, että tulen käymään näillä mestoilla kesän aikana vielä monen monta kertaa!

 

Gotta love these sunny summer nights! <3 Pictures from last night's gettogether with Hero Crew at Hernesaari beach. Last friday it's doors opened restaurant complex really impressed me, so cozy! Sangria tasted better than ever, sushi was delicious and the company was over the top. I enjoyed, thanks guys! :)

 

T. Sara

Kommentit

Helsinkiinhuomenna (Ei varmistettu)

Heippa! Mitkä ovat helsingin parhaat kirppikset? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kaivarin kanuuna ja goodsville! :) Tietty UFFit ja Fidat kantsii koluta! Welcome :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Ihanan näköstä! Oonkin suunnitellut että tonne on mentävä :)

Kommentoi