HESARIMYSTEERI

Tickle Your Fancy

coat Zara / hat Seppälä / purse Bik Bok / shirt Cubus* / shorts Gina Tricot* / sneakers Nike / glasses Ray Ban (*=gifted)

pictures: Janni/Just My Imagination

Blogin Facebookissa tästä jo huutelinkin, mutta haluan jakaa tarinan vielä täälläkin.

Ollaan pohdittu Hesarin tilaamista, mutta hinta ja se fakta, että lehteä ei aina välttämättä ehdi lukea, ovat jyränneet tilaussuunnitelmamme. Tällä viikolla jostain kumman syystä meille on alkanut ilmestynyä hesari. Takakannessa ei lue nimeä ja aluksi oltiinkin varmoja, että kyseessä on näytenumero. Muutaman kerran ilmestyttyään poissuljettiin näytevaihtoehto, eikai ne tällä tavalla putkeen tulisi? Kummasteltiin myös ilmestymisaikaa, yleensä kasin maissa aamulla, välillä päivällä. Eikö postinjakaja käy joskus viideltä tai jotain?

Hesarimysteeri ratkesi tänään kun poikaystäväni törmäsi töihin lähtiessään rappukäytävässä naapurin setään. Hän kertoi pistäneensä merkille, että meille ei tule Hesaria ja varmisteli, että eikai pahastuta jos hän lehden luettuaan tiputtaa sen meidän postilaatikosta.

AWWW!  Kuten joku jo Facebookissa sanoikin, tekisi mieli halata pikkusen maailmaa tämmöisten tyyppien ansiosta. Sharing is caring, antakaa hyvän kiertää! Mahtavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille :) <3

Ps. Mikä oli tuo yksi aurinkoinen "hellepäivä" tällä viikolla?! Meikäläinen huiteli kevättakilla ja sukkiksissa, woooo!

 

Translation: We're not ordering the newspaper but for some reason it has been shown up lately (which is nothing but great!!). First we thought that it's just a sample copy, but after appeared more than few days we realized that it's must be something else. The mystery solved today when our neighbor wanted to make sure if it's ok for us that he drops the newspaper to our mailbox after reading it. Omg, can you believe these people exists?!?! <3 Super neighbor! Sharing is caring, don't forget that! :) Have great weekend everybody :)

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

No nyt leipaset sedälle kiitokseksi tosta pullia tms. aika ison rahasumman säästätte tolla tavalla nimittäin! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Pullat nyt vähintään! Tosin mietin tässä just, että tupareiden jälkeen voi olla ettei lehtä enää ilmestykkään :D

Suvi (Ei varmistettu) http://www.ourhomenest.blogspot.fi

Voi ei en kestä! Ihana naapurin setä! <3 Tuollaisia ihmisiä todellakin tarvitaan enemmän. Ajattele, että hän on oikeasti laittanut tälläisen pienen seikan merkille, mitä suurin osa ei edes huomaisi, ja haluaa jakaa kanssanne hyvää hyvyyttään lehtensä, josta kuitenkin itse maksaa. Ja vielä kyselee perään, ettei kai se haittaa teitä. Tämä arjen tarina sai ehdottomasti hymyn huulille!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 aivan :) Herkistyn melkeen kyyneliin kun alan oikein pohtimalla pohtimaan hänen motiivejaan ja hyväntahtoisuuttaan! Ihana setä :)

Ja ihan oikeasti, näin järjellä ajatellessa lyhyempi matkahan naapurin postilaatikolle on kuin esim paperinkeräykseen. Eli oikeesti, hesarit ja muutkin lehdet vaan lukemisen jälkeen jakoon sellaisille, joille sitä ei tule! Lehden saavat naapurit varmasti muistavat sinua jollain tavalla :) Lukiskohan naapurinsetä cosmoa tai trendiä, olis uusimmat numerot luettuna täällä meillä :D

Edellinen asukki (Ei varmistettu)

Edellinen teidän asunnon vuokralainen täällä moi!
Nyt on pakko kommentoida, että mekin saatiin naapurin sedältä aina hesari :) Meillekin oli pitkään mysteeri mistä se aina ilmestyi, mutta selvisi samalla tavalla aikoinaan. Kyseinen setä on muutenkin mukava heppu ja huippunaapuri!

Nauratti muuten myös aiemmin postauksesi siivous/pullo/ylimääräinen sälä -komerosta, koska meillä kyseinen komero toimi täsmäälleen samassa käytössä ja mä niin tiedän sen tunteen, kun se hiton imuri piti kaivaa sieltä esiin siivousta varten.......

Toivottavasti ootte viihtyneet kämpässä ja kiitos kun pistitte eksyneet postit tulemaan meille! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, moikka!! :) Voi että, ihan mahtava setä :)

hahaha siivouskaappi on kyllä semmosessa jamassa, että sille on kohta pakko tehdä jotain (en kuitenkaan tee :D). Tänään olis taas siivouspäivä, saa nähdä mitä tällä kertaa tipahtelee!

Voi me ollaan viihdytty super hyvin <3 Yläkerrankin naapuri kantoi meille just kassillinen ELA-rahkoja ja viereisen rapun tupakalla aina istuva setä on ihan parasta seuraa :D Tätä parempaa asuinympäristöä saa hakea :)

Hihii, me laitetaan jatkossakin jos ilmestyy! Ihanaa viikonloppua!

-Sara

Edellinen asukki (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että ootte viihtyneet! Me salaa ikävöidään vähän sinne takasin, mutta onneks uusikin kämppä on mahtava :)

Hahaa viereisen rapun tupakkasetä on huikea tyyppi! Kesäisin se istui välillä koko päivän siinä tissutellen kaljaa, polttaen röökiä ja jutellen ohikulkijoille :D Sillä on myös supersöde koira, joka meinas aina välillä lähteä ohikulkijoiden mukaan!

Tsemppiä siivoukseen, sitä tarvitaan (etenkin komeron kanssa), ja hyvää viikonloppua myös sinne! :)

-Iida

Sanni (Ei varmistettu)

Voi miten söpöä! Ihanaa, että tuollaisia ihmisiä on olemassa :) Poikaystäväni entinen naapuri sen sijaan tapasi käydä lainaamassa poikaystäväni lehteä, mikäli postinjakaja ei ollut sitä kunnolla tiputtanut postiluukusta. Sinänsä harmitonta, mutta ehkä olisi ollut kohteliasta pyytää ensin lupa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha mua kävi ihan kamalasti naurattamaan tää sun tarina :D nauran yksinäni täällä!! Huikee tyyppi :D

memmi (Ei varmistettu)

Eikä, miten ihana!! Nää on näitä hetkiä, kun saa todeta, ettei usko ihmisiin oo kokonaan menny :) Mitäpä sitä turhaan säästämään omaa iloaan, kun se jaettu kuitenkin on kaksinkertainen!

Kaika (Ei varmistettu) http://kaika85.blogspot.fi/

Ihana naapurin setä :) Täällä maalla tälläsiä tapauksia on paljon.Olemme saaneet omalta naapurin sedältä itsetehtyä omenamehua ja kanalasta tuoteita munia <3

Katsku (Ei varmistettu) http://Www.keepongrowing-kk.blogspot.com

Wau, onneksi tällaisiakin ihmisiä löytyy vielä! Tuli hymy huulille:-) Ihanaa viikonloppua ja kiitos huippu blogista!

Niina (Ei varmistettu)

Eikä miten ihanaa! :) Miks mun naapurissa asuu pahimman luokan kyylä, joka yrittää urkkia kaikki mun asiat ihan vuokrasta lähtien... :D

Anniina (Ei varmistettu)

Eikä miten ihana mies! Melkein tuli itku :')
Ja joo mä kanssa ihmettelin tota "hellettä", come on marraskuun puoliväli haha! nooh, eipä haittaa..

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Voi että miten ihana teko naapurin sedältä! Tuollaiset ihmiset saavat hymyilemään ja hyvälle mielelle, miksi niitä on niin vähän? :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Emsii (Ei varmistettu)

Aivan järkyttävän ihanaa!! Ainoastaan ihmetyttää se, että miten ihmeessä tuo mies tietää, ettei teille tule hesaria (naapurikyttääjä!!) :D Oli miten oli, aikas liikuttava herra teillä naapurina. Lisää tommosia, niin maailma olis paljon parempi paikka elää.

Siiri (Ei varmistettu)

Ihana<3

laurajulia (Ei varmistettu)

Voi mikä söpö huomaavainen mies :')<3 mäkin oon kuullut joskus joltain naapuruksilta että tilailevat lehtiä ja vaihtavat sitten päikseen luettuaan! Aika harvassa kuitenkin tällaiset ihmiset nykypäivänä harmi sinänsä!

riiri (Ei varmistettu)

Eikää miten ihana! Aloin jo miettiin, että tuleekohan meidän vanhalle naapurin herralle sanomalehteä, josko itekki pudottais aina omansa hänelle...:)

Tinja (Ei varmistettu) http://tinjaemiliaaa.blogspot.fi/

Voi kun herttainen naapuri! :)

Kommentoi