HIDING

Tickle Your Fancy

Selaan Lightroomissa päivän erinomaista kuvasaalista. Iltapäivän valo ja kuvauslokaatiot olivat molemmat kohdillaan. Ja Elisa tapansa mukaan loisti kameran takana. Joka kerta kun naamakuva ilmestyy ruutuun kuuluu pääni sisällä ääni:"neext"

Ketutus alkaa jo editointivaiheessa. Sitä kun on viettänyt seitsemän vuotta enemmän tai vähemmän kameran edessä, voi vaan kuvitella kuinka omaan naamaan alkaa kyllästymään. Ei sillä etten viihtyisi naamassani (kuulostipas fiksulta...), pidän siitä erityisen paljon, mutten vaan jaksa katsella kuvia siitä. En joka päivä. Mielummin haalin hienoja kuvausympäristöjä, täydellisiä valoja, luontoa, liikettä ja fiilistä. Tai kuvaan toisten naamoja! Tai esimerkiksi panamahattuja!

Aurinkolasit, hattu, hiukset, peitto, huppu, poolokaulus.. kaikenmaailman keinoja on kuvakulmien lisäksi kehitelty, jotta kuviin saisi jotain erilaista. Jotain muuta kuin sen oman naaman.

En ole koskaan ollut varsinainen selfiefani. En jaksa liiemmin katsella toisten ihmisten selfieitä, enkä omiani. Okei aloin välittömästi selaamaan omaa ig-historiaani, ihan varoiksi vaan, ja pääsin lähes kolmen vuoden taakse. Siis mitä, jäätävää settiä :D Jokaiselta salitreeniltä oma peilikuva?? Why not.

Tämä suhteellisen epäselvä ja sinkoileva postaus toimikoon vastauksena myös kommenteille: "taas tämmönen selän esittely kuva", "jälleen takapuoli kuvassa", "voisit joskus katsoa kameraan" ja "pidätkö sä koko ajan aurinkolaseja??" - syynsä kaikella!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Mmie (Ei varmistettu)

Ihana asu! Ihania kuvia! Ihana sinä. Ja noi kengät! Mistä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :) Kengät on vagabondilta!

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

No kivan näkönen on myös toi panamahattu! Ei aina tarvi näyttää naamaa, kyllä me tiedetään muutenkin että se oot sä. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

YEAH! :D

ElisaA (Ei varmistettu)

Olisi kiva, jos laittaisit postaukseen aina vaatteiden ostopaikat. Ettei tarvitse usein kysyä että mistä mikäkin kivannäköinen vaate on ;) Mukavaa viikonloppua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä normaalisti laitan aina. Tästä oli nyt jäänyt :) 

murrrru (Ei varmistettu)

Niin mistä toi paita siis on? :)

ElisaA (Ei varmistettu)

Mäkin haluisin tietää mistä tuo paita on? :) Unohtui aiemmasta kommentista

saratickle
Tickle Your Fancy

Gina Tricotilta oon ostanut! :)

Sunday
We love sundays

Täydelliset kengät! Onko ne tämän kesän mallistoa vai vanhempaa? :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Tätä kesää <3 :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oot upea! Tossa pitäisi itekin kehittyä - oppia näyttämään kameran edessä muutakin kuin vain omaa pärstää. Sun kuvat on aina niin ihanan monipuoliset ja yksi syy on varmasti juurikin tämä ettet poseeraa aina naama suoraan kameraan. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Saranda! :) Ihanasti sanottu!

Sn (Ei varmistettu)

Aamen selfie"vihalle"! :D En jaksa katsella, kun joillain on vaikka instagram feedi täynnä pelkkiä selfieitä - eikö elämässä ole mitään muuta sisältöä kuin se oma nassu? :D Itse postaan selfieitä ehkä kahdesti vuodessa ja silloinkin kuvassa on oltava joku idea, esim uusi asuste tai onnstunut meikki. Kuvat luonnosta, herkkuateriasta, uusista kengistä tai kaveriporukasta on minusta paljon mielenkiintoisempia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon kanssasi vähän samoilla linjoilla. Jos selfieissä on joku idea (meikki, koru, hiukset, mitä lie) niin peukkua vaan. Mutta mikäli profiili on täynnä pelkkää selfietä, minulla ei ole yksinkertaisesti mielenkiintoa seurata sitä.

Bambilara (Ei varmistettu)

Mielettömiä kuvia!! Vaikka aina sun kuvat on makeita ni nää on kyllä upeimmat hetkeen! Kesäfiilistä parhaimmillaan &lt;3

Kommentoi