HIUSHAAVEITA

Tickle Your Fancy

shirt Lindex

Vuoden 2014 lupasin viettää ilman minkäänlaisia pidennyksiä. Hiukset, kynnet, ripset - ei mitään ylimääräistä. Homma on toiminut varsin mutkattomasti. Huom mutkattomasti aina viime päiviin asti, kunnes olen alkanut taas haikailla kampausten ja tuuheampien hiusten perään. Luuseri, tiedän!! Omat hiukseni kun eivät vaan kasva tästä eteenpäin. Reissu ja aurinko ovat kaikenlisäksi kuivattaneet ja vaalentaneet suortuvani ihan uusiin ulottuvuuksiin, ja sehän ei auta tätä tukka-ahdistusta yhtään. Fiilis on kuin värinpoiston jälkeen! :D

Lupauksia ei petetä, mutta uusi vuosi uudet hiukset? Ehkäpä. Ei mitään back to 2010, 73 senttisiä lannehiuksia, vaan vähän pituutta ja paksuutta. Miten on, tyrmäättekö suunnitelmani täysin? :S

T.Sara

Kommentit

linnea (Ei varmistettu)

Mä kyl liputan luonnollisten hiusten puolesta, mutta on vähän oma lehmä ojassa ku itselläkään ei oo pidennyksii nii kivempi kattoo sun kampauksia ym nii et saa itellekki toteutettua vastaavat:D mut tee kuten tykkäät molemmissa näytät kauniilta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja luonnollisuus tulisi pysymään mikäli pidennykset tulisivatkin, se on pääpointti! Voi kiitti! :)

Norspa (Ei varmistettu)

Tyrmään, sillä olet aivan ihana noin luonnollisena! Aina niin fresh, upean näköinen <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe <3

Janette (Ei varmistettu)

Ei tyrmätä! :-) ja jos sulle itelle tulee siitä hyvä mieli/olo, niin laita ihmeessä pidennykset! vaikka nykyisetkin on nätit :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Niinhän se menee! :)

Suvi (Ei varmistettu) http://suvihetki.blogspot.fi/

Mun mielestäsi sun hiuksesi ovat niiiin kauniit juuri nyt, ja ehdottomasti tyrmään tekohaituvat, jos vaihtoehtona ovat nuo luonnolliset kutrit! :-) Saat tietenkin itse tehdä juuri niin kuin haluat, mutta sä oot vain niin älyttömän luonnonkaunis ihminen, etten lähtis suhun mitään feikkiä liimailemaan kiinni! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

heh kiitos <3

Hannah (Ei varmistettu)

Itsehän leikkaisin sinuna pitkän polkan sillä värisi on tosi kiva, otsis sopii kivasti ja pitkä polkkahan on tosi freshin näköinen :) kertaheitolla ilme "raikastuisi". Mutta jos tietää millaisissa hiuksissa parhaiten viihtyy niin sen mukaan on varmasti paras toimia :) pidemmät ja paksummat on toki ihanat myös ;)

Sini (Ei varmistettu) http://www.ruusujaxrusetteja.blogspot.fi

juu täällä kannatetaan pitkää polkkaa eli tosta vaan reilusti napsastaan poies :D mut tee miten parhaaksi näet, ymmärrän hyvin haikailusi tuuhean tukan perään

saratickle
Tickle Your Fancy

Pitkä polkka olisi myös aika huippu! Ihailen paksuja pitkiä polkkamalleja. Oon silti vahvasti sitä mieltä, että mun kasvojen muoto + ohuet hiukset ei vaan toimi pitkällä polkalla.

Hannah (Ei varmistettu)

Lisäkkeet, eli tuuhennus+pitkä polkka? ;)

Elina (Ei varmistettu)

Ihanasti vaalentunut reissussa (?) tuo sun tukka!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeep, se menee aina tämmöseksi! :D

Ella (Ei varmistettu)

Aivan ihanat nämä sun tän hetkiset hiukset! :*

Tuikku (Ei varmistettu)

Itse en ymmärrä intoa pidennyksiin. Ne ovat hieman kammottavat tavallaan koska nehän tehdään aidoista ihmishiuksista. Itämainen hiuslaatu on paras ja kestävä. Naiset myyvät kirjaimellisesti hiukset päästään jotta me länsimaalaiset voidaan ripustaa ne omaan päähän.

Norppi (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! Tekohiuksen kyllä aina erottaa luonnollisesta lookista, ja tosiaan venäläisten naisvankien tai köyhien intialaisten maaseudun naisten (jotka kasvattavat hiuksiaan ilmeisesti koko ikänsä vain uhratakseen ne myöhemmin temppelissä, josta trokarit ne sitten vievät ja myyvät eteenpäin tiesminne hiustehtaille...eehrww) kuontalo ainakin omassa päässä tuntuisi lähinnä vastenmieliseltä... Itse lopetin värjäyskierteen muutama vuosi sitten ja leikkasin samalla pitkän polkan, biotiinishamppoon kanssa tuuheutta tuntuu olevan ihan huikea määrä vanhaan hiirenhäntään verrattuna. Paras päätös oli :-) välttyypä samalla kaikilta tuntemattomilta kemikaaleiltakin.

pinsku (Ei varmistettu)

Tee aivan niin kuin itse parhaaks näet! Sun hiukset, sun tyytyväisyys on ainoa asia jolla on väliä :) Jos vähän pidemmillä ja/tai tuuheammilla hiuksilla olis parempi fiilis, niin go for it. Jos ITSE epäröit, pysy omissa hiuksissasi, koska ne on upeat noinkin!

saratickle
Tickle Your Fancy

(Y) :)

Minna (Ei varmistettu)

pitkä polkka ehdottomasti

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei tällä hiirenhännällä! :D

Janita (Ei varmistettu)

Ite tykkään paljon pitkistä hiuksista ja haaveilen itekkin pidennyksistä mutta ongelmana on etten mä osaa oikeen olla pidennyksillä :/ mut jos vaan viihdyt pidennyksissä nii laita ihmeessä! mun mielestä sulle sopii molemmat :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Lähinnä haaveilen niistä paksummista hiuksista!

Miims (Ei varmistettu)

Kyllä suo sun naturaalit hiukset on ihanat sellaisenaan :)

Mulla on ollu aikanaan teippipidennykset niin,että ne on laitettu vaan tuonne niskan seudulle tuomaan lisäpituutta.Sitä kutsutaan kaiketi tuuhennokseksi kun niitä on vain niskan seudulla. Se voisi siis olla oiva vaihtoehto sullekkin jos haluat lisää paksuutta ja vähän pituutta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo juurikin jotain tämmöstä ratkaisua kaivataan!

noraa (Ei varmistettu) http://hhanginginmycloset.blogspot.com

Jotenki tosi ihana toi sun uudenvuodenlupaus ollu! Kaiken tän turhamaisuuden alla ihan loistava. :) Sun pitkät hiukset on olleet ihanat, mutta jotenkin itseäni nykyään ällöttää tekotukka. Luonnollisuus on jees ja omien hiusten pitkäksi kasvattaminen! Joskus itsellänikin on ollut pidennykset, mutta luojankiitos ei enää ikinä kiitos.

Ja toi pitkä polkka, miks ei? Mut tee mitä vaan mikä itsestä tuntuu hyvältä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se oli kyllä hyvä lupaus! :) Mua ällöttää selvästi erottuva ja oman hiuksen mallista/väristä poikkeava tekotukka. Kasvattaisin siis aivan ehdottomasti pitkän tukan mikäli vaan pystyisin!

Iina (Ei varmistettu)

http://i4.cdnds.net/14/20/300x500/whitney-port-bob-haircut-instagram-may-2014.jpg

Just joku tällanen fresh, pitkähkö polkka, siihen vois laittaa pidennystä tai tuuhennoksen et tulis terveen ja paksun näkönen tukka!

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Tuo sun väri (sävy) on aivan mahtava eli pidä ainakin se! Jos löydät samansävyisiä pidennyksiä niin miksi et käyttäisi niitä jos siltä tuntuu?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Karoliina (Ei varmistettu)

Ootko kuullut mago-pidennyksistä? Siinä pidennys kiinnitetään puuvillalangalla ilman mitään kemikaaleja. Tulee tosi luonnollinen lopputulos. Itselläni on ollut nyt kaksi kuukautta mago-tekniikalla tehty tuuhennos (omat hiukset puoleen selkään) ja olen tykännyt tosi paljon:)

Nelli (Ei varmistettu)

Sun hiukset on aivan ihanat ja just sen takia että niiden väri on niin luonnollisen kaunis ja pituuskin just passeli! Mun mielestä tuuhennokset/pidennykset ovat ylipäätään turhaa rahan haaskausta ja nykyäänhän luonnollisuus on nimenomaan se juttu ja se näyttää super hyvältä! Täällä siis yksi tyrmääjä, oot ihana just noin :)

paulasofia (Ei varmistettu) http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

upea olet!! <3 toteuta ehdottomasti haaveesi, uusi ilme piristää mieltä ja mikässen parempi tapa aloittaa uusi vuosi :)

nananas (Ei varmistettu)

Whaat! Tyrmäys! Sun hiukset on oikeesti aivan mielettömän kauniit nyt! Todella hyvä väri ja pituus:-) ihanan fresh ja luonnollinen

iip (Ei varmistettu)

Itse tismalleen samoista ongelmista piitkään kärsineenä (paljon matkustelua, aurinkoa, suolavettä=palanut ja ylivaalea pehko, joka kuitenkin osoittautuu ihan luiruksi ja temppuilevaksi ohentuneeksi ei-oikein-miksikään) voin ainoastaan hehkuttaa Flow-kosmetiikan palashampoita. Pitkään itsekin niille irvistelleenä ja ennen paljonkin kemikaaleja tukkaan suihkutelleena, en uskonut että saisin koskaan ensinnäkään "kärsittyä" sitä pitkässä tukassa vaadittavaa n. 2-10 pesua jonka jälkeen palashampoon luvataan alkavan kunnolla toimia. Muutenkin luonnonkosmetiikkaan hiuksissa (värjäys poislukien) täysin pikkuhiljaa siirtyneenä, tein itselleni lupauksen kesällä kokeilla palashampoota, muutamia uskomattomia muodonmuutoksia lähipiirissäni nähtyäni. Tulokset tosiaan alkoivat näkyä jo n. viikon jälkeen mutta nyt - puoli vuotta myöhemmin mulla on pitkästä aikaa KASVAVA, tuuhea ja jokapuolelta eloisa ja harvoin rasvoittuva tukka! En varmaan olis koskaan uskonut tätä todeksi, mutta lapsuuteni luonnonkiharat saan suihkun jälkeen tukkaa puristelemalla (käytän Flow-kosmetiikan hiushuuhdetta tai jääkylmää vettä pesun jälkeen) tai ryhdikkään ja asettuvan - helposti muotoiltavan ja tuuhean tukan vaan taggle teaserilla ja hiljakseen kuivattelulla tai haalealla föönäyksellä! Suosittelen!

Kommentoi