Hiuskuulumisia (ja vähän muutakin)

Tickle Your Fancy

 

Enpä muista milloin viimeksi olisin pukeutunut värikkääseen hameeseen (tai hameeseen ylipäätään?). Etenkään talvella.

Pakkasin muotiviikoille tarkoituksella mukaan värikkäämpiä vaatteita, ja tämä hame oli matkalaukussa ensimmäisten joukossa. Rakastan tätä kuosia! Pitkän takin, paksujen sukkahousujen, villapoolon sekä korkeavartisten nilkkureiden kanssa kepeä hamonen soveltui hyvin tammikuiseen Tukholmaan.

 

 

Kävin viime viikolla kampaajallani Simolla ja kokeiltiin vähän erilaista väriä. Sävy on vaalea, muttei niin viileä kuin normaalisti. 

Värin sekaan laitettiin SensiDO Simplex Bonderia eli kotimaista vastinetta Olaplexille. Vegaaninen tuote suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset. Se elvyttää huonokuntoisimmatkin hiukset kiiltäviksi. 

Lopetin tänä vuonna kokonaan hopeashampoon käytön ja ostin kampaajaltani väriä ylläpitävää, sävyttävää vaahtoa. Olen huomannut, että hopeashampoo on vienyt kiiltoa hiuksiltani ja tehnyt niistä välillä tunkkaisen näköiset. Tukka on niin vaalea, että se imee hopeahampoon tyypillisesti itseensä ihan ennätysvauhdissa ja väri voi muuttua parissakin minuutissa siniseksi. Tukka on nyt pysynyt vaahdon avulla huomattavasti raikkaampana! 

 

Pictures: Didem // edit by me

 

H&M skirt

Glitter jewellery

Gucci belt

Vagabond shoes

Chanel bag

 

 

Vitsi mä olen viihtynyt tässä pitkässä tukassa. Ajattelin alkuun, että leikkaan polkan takaisin heti vuoden alusta, mutta toisin kävi. Nähtäväksi jää milloin klassikkomalliini palaan - jos palaan!

 

xx Sara

Kommentit

Maritsukka (Ei varmistettu)

Minkä nimistä tää vaalennusvaahto on? Alko itseänikin kovasti kiinnostamaan juuri samaisesta syystä että hopeashamppoo vie kiillon!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei totta, tämä kyseessä: https://www.glamaco.com.au/igora-expert-mousse.html

Mulla on toi 9,5-4

saratickle
Tickle Your Fancy

Hups, 9,5-1 siis!

maijaminea (Ei varmistettu)

Moikka,

Mistä toi sun musta poolo on hankittu? Tosi perus, mutta näyttää tosi kivalta matskulta! :)

-Minea

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on Scotch & Sodan poolo! :)

Anni Niemelä
Anni N

Wauu aivan ihana asu jälleen kerran!! <3

Kommentoi