HIUSTEN MUUTTUMISLEIKKI

Tickle Your Fancy

*Hiukset yhteistyössä Salon Noir/Simon kanssa

Kaipaan paksua tukkaa. Tätä lausetta toistelin alkuvuodesta kampaajalleni Simolle. Edelliset teippipidennykset otettiin pois 1,5 vuotta sitten ja elo ilman niitä on ollut varsin mutkatonta, kunnes viimeaikoina oma hiirenhäntäni on alkanut ahdistamaan. Asia päätettiin korjata, kun viikko sitten istahdin järkyttävän innoissani luottokampaajani tuoliin. Kohta minulla olisi paksut hiukset, iik!

Paikalla oli valokuvaaja tekemässä operaatiosta juttua lehteen, mutta kuvista tuli niin kivoja, että pyysin kuvia päätin jakaa ne myös täällä! :)

Salon Noir on upea paikka. Tänne astuessa tekee heti mieli käydä sisustusostoksilla ja laittaa oman kämpän lattia uusiksi. Samassa tilassa sijaitsee vielä Vin Vin -viinibaari, josta saa esim. kätevästi tilattua lasillisen viiniä mikäli hiusten lopputulos alkaa pelottamaan liikaa :D Olen muuten elävä esimerkki tästä, nimimerkillä vaaleanpunainen väri päässä ja viinilasi kädessä :D

Toisin kuin aikaisempien kampaajieni kanssa, tällä kertaa oma tukkani värjättiin halutun väriseksi ja kohta pidennykset perässä. Hiuksista ei tehty siis pidennysten värisiä, vaan molempiin luotiin Simin väreillä aivan uusi kylmän vaalea, harmaaseen taittava sävy (tyvi: 8/1+9/16 +3% latva: 12/16+6%)! Pituutta pidennyksillä ei ollut sitä 50cm mitä joskus aikaisemmin, vaan tällä kertaa päähän liimattiin 40cm Balmainin pidennykset! Uusi väri ja sopiva pituus, tässä syyt, miksi lopputulos näyttää varsin luonnollisilta!

Balmainin suolasuihke=parasta.

Ja valmista! Ja sitten kävelinkin loppupäivän kaupungilla ikkunoiden ja peilien edessä hidastellen sekä hiuksia varsin tihein väliajoin puristellen :D Haluaako joku muuten vastata, että miksi ihmeessä peilistä itseään peilatessa pitää aina näyttä todella ylimieliseltä? Vai olenko se vaan minä?

Pidennykset ovat toimineet kuin unelma! Ne on vielä sijoitettu niin loistavasti, etteivät ole lainkaan tyypillisten kampausteni tiellä. Ainoastaan föönaukseen saa varata kärsivällisyyttä ja tupla-ajan, mutta harvemmin sitä tulee käytettyäkään. Hiukset eivät myöskään rasvoitu kovinkaan helposti eli joka päivä ei tosiaankaan tarvitse pestä.

Mitäs siellä ollaan mieltä lopputuloksesta?

Oletteko huomanneet selvää eroa nykyisen ja edellisen tukkani välillä?

 

Pictures: Rainer Geselle

T.Sara

Kommentit

Anniina (Ei varmistettu)

Onhan nuo nyt aivan uskomattoman upeat! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitti! :)

Lotta (Ei varmistettu)

Toivottavasti minä en näytä ylimieliseltä kun peilaan omaa pärstää :D Noista peilikuvista tulee mieleen Huippumalli Haussa-ohjelmasta joku kuvaus-challenge, ja Tyra Banks huutaa sinun takana "Smize with your eyes Sara!!! Excellent!" :D Varsinkii tuo eka kuva vois olla siellä raadin arvioitavana. Hassua :) Tosi näyttäviä kuvia!

:) (Ei varmistettu)

haha totta muuten! :-D ja on nuo hiukset vaan ihanat. todella ammattitaitoinen kampaaja!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa!! Voi toivottavasti mä en ole ainoa ylimielinen peilaaja. Ja kääk voi Tyra, en ole kattonut tota ohjelmaa aikoihin!! :D

Iso kiitos!

hiinanna (Ei varmistettu)

Oot niin sulonen! Peilaillessa kuuluukin olla semmonen "aaghh en kestä oon niin kaunis"-meininki, koska ei aina voi luottaa siihen että muut muistaa kehua riittävän usein ;) xxx hanna

saratickle
Tickle Your Fancy

NO NÄIN ON! :D

Taija (Ei varmistettu)

Wau tulipa upean näköiset! Tosi hyvä väri ja leikkaus!

Mutta miten toimit hiusten pesujen kanssa kun treenaat niin aktiivisesti? Mulla meinaa tulla ongelma siitä, että en haluaisi pestä hiuksia jatkuvasti, mutta nyt kun olen aloittanut treenaamaan useammin, pitäisi hiukset pestä melkeimpä joka päivä, eikä se tee hiuksille mitenkään hyvää. Pesetkö siis aina treenin jälkeen vai turvaudutko johonkin kuivashamppookäsittelyyn välillä? Auta! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

En pese läheskään joka treenin jälkeen. Oikeastaan etutukan ainoastaan :) Kuivashamppoo, salainen aseeni ;)

Kiitos sinulle!

Sanna (Ei varmistettu)

Mä tykkään kans noista Balmainin hiustuotteista ja käytänkin niitä aina shampoosta lakkaan ja hiusparfyymiin saakka. Ostin repertuaariin nyt tuon manitsemasi suolasuihkeen ja en vain jotenkin osaa käyttää sitä?! Kerroppas miten sä sitä käytät :) Ja upeat hiukset!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Suolasuihke tuo ihanasti rakennetta ja tekee hiuksista paksummat. Juuri sellaiset ihanat biitsihiukset saa kun suihkuttaa suolasuihketta ja puristelee hiuksia! :)

Sanna (Ei varmistettu)

Ok! Kuiviin hiuksiin?
Tein muuten juuri tuota sun vihersmoothieta, mistä oli video ja N-A-M!! Suurkiitos upeasta ja inspiroivasta blogista

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Upeat!!
Ja siis tuo Balmainin suolasuihke on niiiiiiin ihana <3 <3

saratickle
Tickle Your Fancy

!! niin on, ja siis mähän käyttäisin sitä pelkästään sen tuoksun takia jo :D

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

LOOKING GOOD! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiiiitos Noora! <3

Lilli (Ei varmistettu) http://stay-home-mommy-me.blogspot.fi/

IHANAT!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 Kiitti LIPA!! :)

Jenni / destinationunfamiliar (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.de

Siis niin käsittämättömän kaunis noissa viimesissä kuvissa!

saratickle
Tickle Your Fancy

apua, voi kiitos! :)

laura (Ei varmistettu)

todella upeat hiukset kyllä! ihanat! ja kuulostaa tultulta tuo ylimielinen peilailu :D aina sama juttu.

moi&amp;elisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.com

Wawaweewa! :) Tosi upea ja vakuuttava lopputulos! Itsekin olen kovasti haaveillut en niinkän pitemmistä, mutta paksummista hiuksista, joten tämä oli tosi inspiroiva exämppeli! xx
http://moietelisabeth.com

Kommentoi