HIUSTEN TEHOHOITO

Tickle Your Fancy

knit Gina Tricot

 

Mitä saadaan kun yhdistetään kloorivesi, suolainen merivesi, hiekka, polttava aurinko ja vaalea tukka?

K a a o s ,  kuuluu vastaus.

Keltavihreä (no se kloorivesi...), kuiva, Kummelin roolihahmoa muistuttava hiuslookkini oli pahimmillaan kun tänään astuin luottokampaajani, Simon tuoliin Salon Noirissa. Etutukka oli kasvanut mallistaan yli suhteellisen härskisti jo todennäköisesti lokakuun puolella ja juurikasvu erottui kymmenien metrien päähän. Latva oli solmussa ja kuiva kuin sahara. Sotkunuttura oli jo pitkään ollut ainoa kampausvaihtoehtoni.

Kun kampaaja-aikaa Balilta käsin, pienessä klooripaniikissa pari viikkoa sitten sovin, kertoi Simo uusista Kevin Murphyn tehohoidoistaan. Vaihtoehtoina oli vahvistava, tuuheuttava tai kosteuttava hoito. Päätettiin testata sellaista meikäläisen pääkoppaan. Mahdollisesti jotain mixiä.

Ensin levitettiin tyviväri ja lopulta sävytettiin koko tukka. Sen jälkeen monivaiheinen hiuksia vahvistava tehohoito. Oli hullua huomata mitä hoito hiuksille teki. Näitä ei olisi tarvinnut leikata siis senttiäkään. Niin hyvään kuntoon se tukan, latvaa myöten sai! Ah!

Väri on ehkä upein ja samalla vaalein, mitä minulla on koskaan päässäni ollut. Siis rakastan tätä! Ja hiukset vieläpä tuntuvat hoidon jälkeen ihanan vahvoilta ja silkkisiltä. Jippiii!

Nyt vinkkinä teille, jotka kaipaatte vahvistusta, tuuheutta tai kosteutusta, ja erityisesti te, jotka olette hiusten kasvatusprojektissa. Voin lämmöllä suositella Kevin Murphyn Treat.Me -kampaamohoitoa. Hinnat pyörivät jossain 30e hujakoilla. Tämä ei todellakaan jää meikäläisellä viimeiseksi kerraksi!

 

xx Sara

Kommentit

nakedtruth
naked truth

iiiihana tukka!

saratickle
Tickle Your Fancy

jeeee, kiitti <3

tk (Ei varmistettu)

Millä kameralla kuvaat? Nimittäin kaikki otokset on ihan käsittämättömän upeita!

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau, kiitos! :) Kameran tiedot löytyy sivupalkista, Nikon D750! :) Nyt viimeaikoina oon käyttänyt tosi paljon 20mm laajakulmaa. Ihan paras reissulinssi!

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Tosi hyvältä näyttää! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :D

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Kevin Murphy on hiljalleen noussut mun lempimerkiksi hiusjutuissa. Eikä suotta! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Tuotteet on killereitä, mutta jo pelkästään niiden TUOKSU ja pakkaukset ylipäätään pelkkää rakkauttaaaaa!!!!

Kaisa H.

Wau, näyttää supersilkkisiltä!! 

Kommentoi