H&M STUDIO A/W 2014

Tickle Your Fancy

Mallisto, jonka toppeja ootte ehkä nähneet jo vilaukselta blogissani täällä ja täällä, on kohta kaikkien saatavilla! H&M:n STUDIO A/W 2014 -mallisto ilmestyy 4.9 valikoituihin liikkeisiin ja nettiin.

STUDIO A/W 2014 -mallistossa yhdistyvät boheemisti niin naiselliset kuin maskuliinisetkin mallit ja materiaalit. Pitsiä, nahkaa, tekoturkista, sifonkia… Tää kannattaa ehdottomasti tsekata! Tässä omia suosikkejani mallistosta.

Kaulus collegepaitaan, ehdottomasti yksi suosikkejani tulevan kauden trendeistä!

Tää nahkainen anorakki on täydellinen!

Valkoinen tekoturkis on syksyn ostoslistalla (+kaikki muukin pörröinen!!)

alla oleva toppi ei kuulu mallistoon

 

T.Sara

Kommentit

Anzu (Ei varmistettu)

Miksi teijän Indiedays-blogien postauksia ei pysty enää lukemaan bloglovinilla? :< Koko bloglovinin idea menee siinä hukkaan, sen kuuluisi olla helppokäyttöinen ja nopea... Bloglovinia en ole vaihtamassa pois joten taitaa jäädä id blogien lukeminen vähemmälle :<

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh tulipa huono fiilis tästä kommentista. Minäpä kerron. Bloglovin näyttää postauksen sisällön, ilman että lukija tulee sivulle. Vähän sama kun perustaisit oman nettisivun, joka pyörii käytännössä kävijöidän avulla, ja joku palvelin perustaa appsin, joka näyttää sen sun sivun "helpommin", niin ettei kukaan oikeesti tule sun sivulle. Työ menee hukkaan, aika harmillista, eikö?

Eli seuraavan kerran kun luet Bloglovinista mun postausta, (mikäli postauksen kuvaus sua kiinnostaa) ja päätät klikata (joka on btw joku maailman helpoin juttu :D) postauksen kokonaan auki niin ainakin tiedät, että silloin myös minun oma työni ja panokseni blogin suhteen otetaan huomioon. Se klikki on sinulle täysin ilmainen, mutta sen avulla tämä blogin pitäminen on mahdollista :)

Toivottavasti ymmärsit pointin!

VIlmu (Ei varmistettu)

Täh mä luen bloglovinilla ja näkyy aivan hyvin... what's wrong with this

saratickle
Tickle Your Fancy

Tässä puhuttiin puhelinsovelluksesta, jossa joutuu klikkaamaan postauksen auki. Eli siis todellakin pystyy lukemaan, pitää vaan klikata auki :)

SaaraT (Ei varmistettu)

Jaa siitäkö se johtuu! Aika vasta tämä muutos vissiin tullu, mutta erittäin ymmärrettävä syy! En ollu tajunnu.. Osa blogeista onkin ollut sellaisia aina.
Kauheaa miten helpoksi kaikki pitää ihmisille tehdä, kunka vaikeaa/työlästä on painaa sitä nappia, että lue koko postaus tms :D

Elisa (Ei varmistettu)

Mulla on sama ongelma id-blogien kaa ja aikaisemmin id-blogeja on voinut lukea bloglovinin kautta normaalisti, ilman postauksen erillistä avaamista. Ois kiva jos id:n it-puoli voisi tehdä jotain asialle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Luitko sä ollenkaan mun vastausta tohon ensimmäiseen kommenttiin?

saratickle
Tickle Your Fancy

SaaraT: juuri tästä :) toi on mun mielestä ollu tosi epäoikeudenmukaista, onneksi nyt saatu kuntoon :)

Kommentoi