H&M STUDIO S/S 2015

Tickle Your Fancy

H&M Studio on kuulunu kestosuosikkeihini jo pitkään. Kahdesti vuodessa ilmestyvässä mallistossa yhdistyy sopivassa suhteessa trendikkyys ja rohkeus. Tämä on se, jonka puoleen käännytään kun tekee mieli pukea jotain erilaista, astetta räväkämpää ja siitä perustavallisesta poikkeavaa.

H&M Studio S/S 2015 -mallisto ilmestyy valikoituihin liikkeisiin ja nettikauppaan huomenna torstaina 12.3.  Kävin eilen showroomilla tutustumassa malliston luomuksiin. Tässä ennakkotunnelmia...

Yöpuku ja jakkupuku samassa. How cool is that!

Kesän suosikkibikinit (ainakin yläosa) bongattu! Näitä löytyy myös valkoisina. Haluan molemmat!!

H&M:n showroomilla oli esillä myös kuun lopulla ilmestyvä H&M Loves Coachella -mallisto. Mallisto sisälsi festareiden teemaan sopivia hippikesän halutuimpia juttuja: hapsuja, kukkia, napapaitoja, löysiä housuja ja kimonoita. Suomessa mallisto pärähtää kauppojen hyllyille maaliskuun 26 päivä.

 

 

T. Sara

Kommentit

Liisa (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

OMG noi bikinit! <3 :D

saratickle
Tickle Your Fancy

ÄLÄ!!! :D

Milex (Ei varmistettu) http://milexblog.blogspot.co.uk

Emmi (Ei varmistettu)

Ihania kesäfiiliksiä näissä kuvissa! Oijoi.

Kuvaatko yhä Olympuksen kameralla? Ja jos kyllä, niin minkähän mallisella? Yritin hakea, mutta en tiedä, olivatko enää ajankohtaisia postauksia (Olympus Pen mini EP-M2)? :>

saratickle
Tickle Your Fancy

Jipiii! Mä oon nämä kuvannu Olympuksen OM-D E-M10 ja 25mm objektiivilla :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihailen kyllä valtavasti sun tyyliä ja elämänasennetta, mutta tuleeko sulle koskaan maailmantuskaa( hahaa) tosta kaikesta tavaramäärästä, jonka saat. Kuitenkin suurin osa on tuotettu ei ehkä niin eettisesti eikä monivuotista käyttöä ajatellen. Haen tällä kommentilla vähän erilaisia näkökulmia asiaan. Itse rakastan muotia ja designia, mutta h&m, gina tricot ja muut niiden kumppanit aiheuttaa pieniä omantunnon tuskia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Totta kai näitä asioita tulee kelailtua. En kuitenkaan pidä itseäni ihan tavallisena kuluttajana. Tämä on kuitenkin työtäni ja olen oman polkuni valinnut. Saan paljon, mutta pistän myös paljon eteenpäin :)

Kommentoi