HOI AN PHOTO DIARY

Tickle Your Fancy

 

Voihan Hoi An sentään. Kaupunki täynnä bambuhattuja, riisipeltoja, taidenäyttelyitä, markkinoita, upeita rakennuksia, ihania ravintoloita, laadukkaita kauppoja (aih mitä astialöytöjä!!), ystävällisiä ihmisiä, uskomattomia iltavalaistuksia ja sympaattisia kirjakauppoja. Ja rantaviivaakin löytyy...

Mitä sitä ihminen enää lomalta voisi lisää toivoakaan?

Ollaan kolmessa päivässä pyöräilty, kävelty ja lenkkeilty pitkin peltoja ja kaupunkia. Paettu iltapäivän polttavaa aurinkoa kahviloiden varjoon kirjojen kanssa ja opeteltu kokkaamaan Vietnamilaista arkiruokaa kokkauskurssilla. Aamuisin ollaan noustu ennen aurinkoa ja seurattu kun riisinviljelijät tepastelevat pelloille ja iltaisin syöty ravintoloissa pienen perheen edestä (sanoinko jo, että nämä ravintolat ovat ihan käsittämättömiä?!?).

Tänne, jos johonkin voisi helposti tulla pidemmäksikin aikaa. Erityisesti tähän meidän riisipeltojen vieressä sijaitsevaan superkivaan villaan, jossa palvelu on ollut ihan käsittämättömän hyvää ja josta ollaan maksettu siis kokonaiset 18e yöltä :D Aivan ihanan rauhallinen paikka! Iso suositus!

 

 

// Hoi An in Central Vietnam has amazed me big time. This must be the coziest city ever, no wonder everyone has praised this place so bad! Great restaurants, beautiful rice fields, cute book shops, atmospheric Ancient town and bamboo hats in every corner. We spent three days here in peaceful GEM Hoi An Villa next to the rice fields biking around, eating delicious food (a bit too much perhaps...), enjoying the sun and seeing stunning buildings of Ancient town. Definitely worth visit!

 

xx Sara

Kommentit

rosahuuska

Olin vielä muutama kuukausi sitten sitä mieltä, että Aasia yleisesti ei tällä hetkellä kiinnostele matkakohteena, mutta nää sun kuvat ja kertomukset on saanut mun mielen muuttumaan ja nyt mä niiiiin haluan Aasiaan ja mieluiten vielä Vietnamiin!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihi, ihana! Tiedän niin mistä puhut, koska oon jo monta kertaa sanonut, että seuraava talvireissu sitten johonkin muualle kuin Aasiaan. Mutta kuinkas ollakaan, taas täällä jostain kumman syystä vaan ollaan. Parempi vaan pitää suu kiinni jatkossa. Eiköhän meikäläisen nimittäin ensi talvenakin taas näiltä kulmilta löydä :D

Mutta ah, Vietnam on kyllä helmi. Voi vitsit, mikä maa (ja vitsit mitä ruokaa)!

mimie (Ei varmistettu)

Iso kiitos majoitussuosituksesta! Tulee todella tarpeeseen, kun omakin Vietnamin reissu lähestyy parin viikon päästä ja Hoi An on myös meidän suunnitelmissa. :) Oliko pyörien vuokraaminen helppoa tuolta?

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua! Meidän hotellilta sai polkupyörät ilmaiseksi käyttöön ja skootterivuokra 5e/päivä! Kokkauskurssikin järkättiin ilmaiseksi, ihan mieletöntä! 

Kommentoi