HOLE IN ONE

Tickle Your Fancy

Lähdin eilen poikaystäväni seuraksi kierrokselle Vierumäelle. Sillä en vieläkään ole jaksanut hommata omaa pelilupaa, oli suunnitelmissa ostaa vaan hyvät eväät, saada vähän iltakävelyä ja napata aurinkoa siinä samalla. Ekat kaksi kyllä toteutuivat, mutta mitä jälkimmäiseen tulee niin pikkusen turhan optimistista ajattelua sanoisinko :D Päällä oli ekan puolikkaan jälkeen hupparin lisäksi kaksi (2) takkia ja silti aivan jäässä. On suorastaan ihme, etten ole tällä hetkellä kuumeessa. Niin mikä kesä?!

Golfkenttä on ihanteellinen ympäristö rauhoittumiseen, niin etenkin jos ei tarvitse itse pelata :D Rauhallista, vehreää ja siistiä. I like. Juuso pelasi vielä ennätystuloksensa eli vaikka vähän vilustuttikin, niin kyllä kannatti lähteä mukaan :)

Tuesdays night golf round at Vierumäki!

 

T. Sara

Kommentit

Sanph
Sanph

Golf on mahtava laji! Pelasin sitä 10 vuotta enemmän tai vähemmän säännöllisesti, mutta nyt kolme vuotta on mennyt ilman kierroksen kierrosta. Rangella olen onneksi edes välillä käynyt. Kävin viime sunnuntaina kolmen vuoden tauon jälkeen omalla, rakkaalla kotikentällä verestämässä muistoja ja moikkaamassa tuttuja. Tutulla rangella lyönnitkin lähti ihan eri tavalla. Harmillisesti kotikenttä vaan on 470 km päässä :( Vaikka sunnuntaina olikin järkyttävä myrskytuuli, mieli lepäsi samantien, kun pääsin kentän parkkipaikalle ja kävelin tuttujen puiden reunustamaa pihatietä. Oi että.

Kommentoi