HOT BODYBALANCE

Tickle Your Fancy

Päivä ei olisi lempeämmin voinut enää alkaa: Hot BodyBalancea aamukasilta.

Laskeskelin tässä juuri, että edellisestä hot-tunnistani on peräti kuusi vuotta?! Mitä?! Tunti tuntui aivan ihanalta tänä aamuna, mutta voin vaan kuvitella miltä se tuntuu marraskuun puoli välissä. Lihakset ja mieli rentoutuivat lämpöisessä salissa ennätysvauhtia ja venyttelykin oli normaalia helpompaa. Harrastetaanko siellä hot-tunteja?

BodyBalance on muuten aika täydellinen aamutunti. Rauhallinen, mutta toisinaan haastavakin treeni, jossa kaiken lisäksi soi vielä aika kiva musiikki! Kun kroppa oli herätelty ja siitä irroitettu noin kaksi litraa vettä (:D), siirryttiin suihkun kautta aurinkoiseen Kaisaniemen puistoon syömään aamiaista. Parempaa keskiviikkoaamua saa hakea!

Kiitos taas Vitamin Well ja Esport Bistrol ihanasta treenistä!

 

xx Sara

Kommentit

Annis (Ei varmistettu)

Nyt täytyy aivan jättää kommentti ja antaa palautetta työstäsi. Olen seurannut sua jo pitemmän tovin, vaikken juuri yleisesti blogeja tapaa lukeakkaan. Sun blogista voi kuitenkin aina ammentaa hurjan määrän inspiraatiota, hyvää mieltä, hymyjä ja sellaista raikasta fiilistä että elämä on hyvää ja kaunista. Suuri kiitos tästä siis sinulle, että luot jotain sellaista, josta minä voin saada niin suurta iloa ja piristystä päiviini. Olet myös esimerkillisen hieno roolimalli kaikille ja olen sinua seuratessa oppinut paljon terveydestä ja tasapainosta. #parastajustnyt

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mieletön kommentti. Huhhuh, ihan älyttömän ihana kuulla, että ajattelet noin. Kiitos tuhannesti kun tulit kertomaan <3 :) Ihanaa kevättä!

Anna H. (Ei varmistettu) http://annahamalainen.fi

JOO! Oon n. 5 viikkoa sitten käynyt ekan kerran hotjoogassa ja on todellakin mun juttu! Ihan sairaan siisti tapa aloittaa päivä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oijoi! Tästä tulee nyt tapa. Kuukausi aikaa käydä hot-tunneilla niin paljon kun vaan ehtii!!

Kommentoi