Huippumalli Haussa

Tickle Your Fancy

Päätin matkia Jannia ja julkasta mun oman mallisuosikin! En katsonut viime tuotantokautta ollenkaan ja oon muutenki aika huono seuraamaan näitä suomalaisia malliohjelmia, mutta tätä kautta päätin nyt alkaa katsomaan! Mun ehdoton lemppari on tää oululainen kärppäpelaaja, Nina, joka vaikuttaa niin mielettömän hyvältä tyypiltä! Tosi symppis, luonnollinen ja huumorintajunen tyttö :)

Tänään oon ollu nenä kiinni kirjassa. Koulua jäljellä 4 viikkoa ja siinä ajassa vielä 11 tenttiä + seminaarityöt :s Päivän pelasti kuitenkin Anatomian tentin vitonen ja veronpalautukset, jee!

Palataan huomenna taas kunnon postauksien parissa :)

Kommentit

Tiu (Ei varmistettu)

Nina on kans mun ehdoton suosikki! :)

Tiu (Ei varmistettu)

Nina on kans mun ehdoton suosikki! :)

elinäö (Ei varmistettu)

Munki yks lemppareista on toi Nina !
NAM, ootan sitä huomisen kunnon postausta ;)

ano (Ei varmistettu)

hyvä päätös!:D mää tunnen ninnin ja se on kyllä paras talosta!:D

anonym (Ei varmistettu)

no olipa postaus

janni.E (Ei varmistettu)

Saraaa sähä vVIHAAT tota ohjelmaa :D

heininen (Ei varmistettu)

Heippa!
Oon seuraillut tätä sun blogia vasta vähäsen aikaa, mutta koukussa ollaan jo, heh! :)

Opiskelen ite terkkariksi ja mulle anatomia tuottaa suuren suuria ongelmia, ihan tosi kiva ja mielenkiintoinen aihe, mutta että vitonen tentistä! Mulla ei ois toivookaa.. Viimisen tentti ei edes mennyt läpi vaikka luin yli kaksi viikkoa ihan hulluna.

Miten sä saat päntättyä päähän kaikki vaikeet sanat ja muut systeemit? Mitä toi sun tentti käsitteli? Ois kiva jos tekisit jonkun postauksen sun opiskelutekniikoista esimerkiksi :)

Kivaa kesäloman odotusta!

pannukakku (Ei varmistettu)

Tiia on ihana! Niin sulonen :)

mmmm (Ei varmistettu)

heippa!

tuntuu vähän tyhmältä nyt pyytää tällästä, kun just kerroit kuinka paljon teillä on tenttejä yms, MUTTA... ;) viitsisitkö/jaksaisitko millään tehdä postausta koskien lenkkeilyä/juoksua...?:) tekniikkajuttuja yms, mitä alotteleva lenkkeilijä vois tarvita....?:)
Kiitos kaunis jo valmiiks :)

beibehhhhh (Ei varmistettu)

tää toivois myös jotain postausta lenkkeilystä, innostuin tässä jokunen viikko sitten, tekniikka hukassa ja alan turhautua :( Jotain vinkkejä venytyksistä yms. kaikesta mitä alottelijan ois hyvä tietää. Kiitos kaunis jo valmiiksi :)

tuo nina on mun entisiä koulukavereita ja ehdottomasti paras!!!!

också från uleåborg (Ei varmistettu)

aaaa nina on paras ! iha senki takia et se on oulusta, mutta muutenki kyllä :) mielettömän kaunis ja nii symppis tyyppi !

sara.tickle (Ei varmistettu)

sara.tickle | 20.4.2010 klo 16.37

Tiu, :)

elinäö, hehee se on paras :)

ano, ”sää” paljastit ittes oululaiseks!!! :D Musta on tullu Lotan myötä oulufani ja bongailen teksteistä oululaisia haha

anonym, no haha mä oon sulle varmaan velvollinen tekemään jokapäivä 500metrin postauksen? :)

janniE, no enkainyt vihaa :D

heininen, heei tosi kiva kuulla uudesta lukijasta! :) Mä tiedän anatomia on ihan kakkaa eikä sille mitään mahda, huominen tentti on niin törkeen laaja että ei oo oikeesti mitään jakoa. Pahimmillaan jossain lihaksessa on joku 7 origoa ja kaikki pitää osata latinaksi. Meillä on näissä tenteissä millon mitäki, ihan luista ja luisista maamerkeistä niveliin, lihaksiin ja nikamiin. + Origot, insertiot, funktiot siihen päälle. Kaikki osattava latinaksi, tällästä pänttäystähän tää on. Mulla on vaikeisiin sanoihin ihan hullu määrä muistisääntöjä, ihan hävettää :D Itselläni on vielä vaikea-asteinen lukihäiriö joka verottaa osansa. Joudun tekemään tosi paljon muistiinpanoja. Mutta heei samoin sulle sinne :)

pannukakku, Tiia? Varmaankin Nina :)

mmm, hei käyppä tsekkaamassa tää http://boogie2nite.blogspot.com/2009/07/lenkkeily_09.html

kirjoitin vanhaan blogiin just tollasen postauksen :)

beibehhhh, kurkkaa säki tämä postaus http://boogie2nite.blogspot.com/2009/07/lenkkeily_09.html

tuolta ”liikunta” välilehden alta löytyy paljon lisää samanhenkisiä postauksia! hehe Lottakin on ollu samalla luokalla ;)

också från uleåborg, :) kyllä mä oon kanssa sitä mieltä et oululaiset on ihan loistotyyppejä!

Kriss (Ei varmistettu)

Sulla on tosi kiva tää blogi ja ihania asuja:) Tehän asutte poikaystäväsi kanssa yhdessä? Onko teillä vuokrakämppä vai opiskelija-asuonto? Meinaatteko asua Lappeenrannassa myös kesän?:)

detyyr (Ei varmistettu)

Millä asteikolla tuli vitonen? 0-5 vai 4-10? :DD

JJJJJ (Ei varmistettu)

Toi nina on mun kanssa samassa koulussa :)

emmi (Ei varmistettu)

Toi on kyllä toka lemppari mulle toi Nina! Eka lemppari on tietty ihan mielettömän hyvä kaveri Tiia, toivon tosi kovasti et noi molemmat tytöt pärjäis kisassa!

Sib (Ei varmistettu)

Mun usko tohon koko sarjaan kyllä menee, jos kolmannen kerran voittaa tomboy! Nina varmasti tekee hirmu suuren matkan jätkätytöstä naiseksi ja on todella kaunis, mutta eikö tää ole nähty jo kaksi kertaa? höh, sanon minä. :(

ossaan puhua oulua (Ei varmistettu)

oulussa ei sanota että 'sää' vaan 'nää'! :D

dippidii (Ei varmistettu)

Määki tykkään kaikista eniten Ninnistä! Se on luonnollisen kaunis eikä esitä mittään muuta ku on. :))

Sonja (Ei varmistettu)

Tällai btw, tuo Nina oli mun isosiskon kanssa samalla luokalla yläasteella :D Liikuntapainotteisella luokalla, ylläri (:

Aija (Ei varmistettu)

Nina on munki lemppari! Ja Oulu on paras, haha ;)

Kommentoi