HUMANS OF FLOW FESTIVAL

Tickle Your Fancy

Voihan Flow. Ja voihan Sia. Poljin eilen keikalta kotiin silmämeikit poskilla ja myönnetään nyt, että muutama kyynel valui vielä tänäänkin kuunnellessani Breath Me -biisiä. Huhhuh. Olipahan tunteikas keikka. Tai ehkä pikemminkin musiikkinäytelmä.

Sian lisäksi rakastuin flow-ihmisiin. Rakastan kuvata hyväntuulisia festari-ihmisiä, erityisesti Flowssa, jossa inspiroivia kuvausympäristöjä on satoja! Tässä on meikäläisen eilinen saalis, bongaatko itsesi tai tuttuja? :)

Twisted Street Kitchen - Lemongrass Pork 5/5

 

Thank you Flow Festival, see you next year!

 

xx Sara

Kommentit

Sini M (Ei varmistettu) http://bluehiraeth.blogspot.fi

Ihania kuvia! Itsekin olisin niin halunnut Flowhun, mutta joutuu tyytymään ihmisten kuviin. Erityisesti olisin halunnut nähdä M83 ja Sia, joten kuvat ja snäpit paikanpäältä ovat olleet kieltämättä sydäntäsärkeviä kun ei itse päässyt paikalle.

Ainakin näytti että paikalle päässeet olivat viihtyneet, mutta ehkä ensi vuonna. Toivottavasti sullakin oli hyvät festarit! :)

http://bluehiraeth.blogspot.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Oli kyllä niin mahtava Flow, jälleen kerran! Ja Sia oli jotain aivan uskomatonta!!

Ensi vuonna messiin, ehdottomasti! :)

 

 

Intended Mum

Vau mitä kuvia - itse en ole koskaan ollut Suomessa Flown aikaan, mutta Lilyn postauksia katsellessa herää kyllä kateus. Ja Sia valloitti mun sydämen jo kymmenen vuotta sitten Zero 7:ssä (mm. tää biisi ). On kyllä artisti, joka ansaitsi breikata maailmanlaajuisesti!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Sia on kyllä yksi upeimpia artisteja tällä hetkellä. Miten joku noin upea tyyppi voi olla noin vaatimaton, IHANA!!

Saa-ra
I like u!

-Niin ihana tunnelma näissä kuvissa! Harmittaa kyllä, etten itse päässyt paikalle.

saratickle
Tickle Your Fancy

Nouu! No mutta, ensi vuonna! ;)

Nillam (Ei varmistettu)

Oli aivan huikea Flow, johon mulle tuli vielä äkkilähtö! Perjantaina klo18.30 oltiin tyutyväisinä himassa tarkoituksena viettää chilliä perjantaita. Iiik ja klo19 oltiinkin jo hakees rannekkeita portilta. Ihania sattumia. Ihana Flow. Ihana viikonloppu.

Ja iik vikasta kuvasta bongasin itseni, frendini ja pari muksuakin, jotka leikkivät skedeparkin punaisen nyppylän päällä. <3

Kommentoi