HUONOMMINKIN VOISI MENNÄ

Tickle Your Fancy

Harmaata, pimeetä ja kylmää. Itselläni on menossa se kausi, kun välttelen ovesta ulos lähtöä kaikin mahdollisin keinoin. Meikkaaminen on yliarvostettua, maski on poskilla kohta kuitenkin. En tunne enää sanoja inspiroiva tai pukeutuminen, ainakaan samassa lauseessa. Päällä on nähty käytännössä pelkästään treenitrikoita ja sadetakkeja. Hiustenlaitto……. (seuraava aihe).

Koska keli on kurja ollaan poikaystäväni kanssa keskitytty tekemään arjesta mieluisampaa. Viikon sisään luvassa Veronica Maggio, treenejä, Ben Howard Stokiksessa, cartingia, lätkää ja lähes pakkomielteisen puolelle kääntynyttä lentojen kyttäämistä. Joulukuun matkakohde taitaa vihoinkin olla selvillä! ;)

coat Zara / sweater Urban a* / shirt Cubus* / jeans Gina Tricot* / shoes Vagabond / hat Monki* (*=gifted)

kuvat: Just My Imagination/Janni

Kävin tänään Jannin ja Hannan kanssa sushilounaalla sekä hamstrasin H&M:n Home -osaston kynttilöistä varmaan 60% ostoskassiini. Valoa kotiin :)

 

T. Sara

Kommentit

Anna (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Heippa Sara! Syksyllä täytyy ehdottomasti olla luova ja keksiä pieniä juttuja, joilla piristää sateisen harmaata arkea. Itse olen kokeillut hotjoogaa, afterwork-skumppia ystävien kanssa ja leffahetkiä kotona. Kaikki näistä toimivia keinoja myöskin!

Kiitos ihanasta blogista.

http://www.arcticvanilla.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

Ooh, kuulostaa ihanalta!!!

mariee (Ei varmistettu)

Itellä sama homma, järkyttävää äkkilähtöjen ja lomakohteiden tiirausta päivästä toiseen. Minne teidän tie vie? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Marraskuun vakio!! :D Mä paljastan tän pian, mutta odotan vielä varmsitusta ;)

janina (Ei varmistettu)

Ben Howard Stokiksessa?? Mitä mitä??!!

saratickle
Tickle Your Fancy

OH YESS!! Sain vuosipäivälahjaksi tän matkan meidän lemppariartistimme keikalle poikaystävältäni. Ollaan kovia faneja!! BEN ON IHANA

Kommentoi